maanantai 16. huhtikuuta 2012

pitäs vissiin päivitellä SAATTE PALJON KUVIA

Jaahas jaahas.. Jaksaisinkohan päivittää? Noh, ehkä nyt kun olen tänne asti raahautunutkin niin päivitän sitten hyvin tarkkaan.

Aamulla heräsin aikasin sillä mun piti olla kuskina ja samalla heitin poitsulle ohuemman ulkoloimen tallille ettei sen tarvis enää seistä toppaloimi päällä ulkona.
Tämän jälkeen olin jo ajatellut mennä nukkumaan pariksi tunniksi mutta eihän siitä tullut mitään kun piti lähteä koiran kanssa viikkiin pieneläinklinikalle.
Siellä sitten istuttiin ja notkuttiin parisen tuntia ennen kuin päästiin lääkärin puheille ja sieltä löytyi kohtutulehdus ja koiru jäi sinne leikkaukseen.

Aikaa oli kulunut nelisen tuntia kun vihdoin ja viimein pääsin lähtemään, otin Nellin kyytiin ja lähettiin tallia kohti.
Päätettiinkin loppumatkasta käydä Cavallossa vähän hypistelemässä tavaroita ja sitten halusin käydä Puuilossa ostamassa lisää e-vitamiinia pojulle ja tietenkin kun siellä päin suunnistettiin niin pitihän meidän vielä päästä Hööksiin.

Sieltä mukaan tarttui Apple Mouth oliivikolmipalakuolain. Oon jo kauan haaveillu semmosesta ja nyt piti ostaa. Nellille sitten ostin heppanamei ku se halus.

Kiireen vilkkaa tallille ja sitten vähän ihmettelin ja kiertelin ja kuvailin Nelliä kun se ratsasti, omalla ponskillaan tietysti. Aikaa oli kulunut tarpeeksi joten poju oli tuotu sisään niin pääsin minäkin ratsastamaan. Aluksi piti mennä maneesissa vain, kun kenttä kuluttais liikaa meidän kengätöntä kaviota mutta kun Nelli tuli kuvaamaan meitä niin piti meidän mennä kentälle jotta saatais ees vähän hyviä kuvia kun maneesissa useasti tuppaa tulemaan hieman huonolaatusia.

Ravailin aluksi hetken ja otin laukkaa aika paljon. Laukka pyöri todella hyvin ja olin todella tyytyväinen uuteen kuolain valintaan sillä Walpero ei purrut ollenkaan kiinni eikä myöskään painanut kädelle joten tuli todella helppo fiilis ratsastaa. Tosin jouduin työskentelemään vatsalihaksilla nyt kun poju on alkanut tottua siihen.
Se tuppaa olee vaikeeta hyvin levänneen (..JA syönneen viikon jälkeen)... Vähän vielä ravia ja täytyy sanoa että odotan innolla ulkokautta koska meidän liikkeet vain laajenevat kun pääsemme ulos ja jotenkin se työskentely muuttuu mukavammaksi. Satulavyön alta oli vähä hiki ja kaulasta vaikka mentiin reilu puolisen tuntia ja sellaista perusratsastusta, ehkä se sit vain oli tuo kenttä.

Eilen ratsastin Walperolla myös ennen Nevaksen kisoja ja oli ukkelilla sen verran virtaa että meinasin muutamaan otteeseen tulla alas selästä. Välillä laukkapyrähdykset muuttuivat kiitolaukka-pukkirodeoksi ja siellä sitten yritin pysyä henki hieverissä.

Huomenna saas nähdä mitä tehdään, ratsastan myös erään tamman ja sitten keskiviikkona onkin jo Ninan valmennus.
välillä käy näinkin..

..tai näin..

..tai jopa näin :D
Mutta usein se osaa olla kiltti ja osaava...

10 kommenttia:

  1. ompas kia lyhyet jalustimet D:D:D::

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tieks nelli on menny noil jalustimil sillo ku olin lomal mut en oo jaksanu pidentää mut noi on oikeestaa iha hyvät samanpituset melkei ku mun estejalustimet ja mä en oo mikää koulutuuppari ni en mee jalat suorina ;D;DD

      Poista
    2. eikse kouluratsastus oo esteratsastuksen perus ;) tajusiks ? ku aina sanotaa et eka pitää mennä kouluu enneku voi hypätä

      Poista
    3. eijeijei sä oot erika rakas ymmärtänyt ihan väärin ;)

      Huomaaks tuolla mäki nyt vaa pompin esteitä jajaja :DD

      Poista
  2. Hui, nyt mäkin eksyin tänne blogiin ja näin noi loput kuvat:0
    t.Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei ne onneksi loppujen lopuksi niin pahoja olleet :)

      Poista
    2. ku ei se oikein osaa noita tehdä

      Poista