keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

pienimuotoinen päivitys alâ Kiâââ

Maanantaina ratsastelin aluksi puolisen tuntia maastossa jonka jälkeen menin maneesiin hieman ravailemaan. Poju oli hieman väsyneen oloinen joten keventelin rauhassa ja tehtiin pienimuotoisiä väistöjä. Käveltiin vielä jonkun aikaan ja vein sitten sisälle.

vanha kuva vuosien takaa, okei vuos sitten otettu
Tiistaina päätin sitten mennä tukkitielle vähän päästelemään höyryjä hepalla mutta ikävä kyllä matka tukkitielle oli myllätty joten matka päättyi siihen ja turpa kohti golfrataa. Siellä oli juuri sopivasti lunta joten pääsimme sinne laukkailemaan.

Otin aluksi hieman ravia jonka jälkeen annoin Wn laukata vapaasti. Mentiin melko rauhallisesti mutta välillä ylämäissä tuli pieni kiihdytys. Käveltiin hetki ja sitten käännyttiin takaisin päin.

Laukattiin niin lujaa kuin kavioista pääsi jyrkkä ylämäki jonka jälkeen hieman rauhoitettiin tilannetta laukkaamalla kootusti pari loivaa alamäkeä. Jännitin hieman miten hyvin W tähän pystyy mutta sillä on tasapaino kehittynyt joten pysyttiin pystyssä ja matka jatkui.
Kerran golf radalla Walpero säikähti jotain ja mentiin vähän isompien lumikinosten kautta laukassa missä meinattiin vetästä nenälleen mutta onneksi poju on nopea jaloistaan niin se pääsi ryömimälä nopiasti ylös ja sitten taas vähän aikaa hengiteltiin syvään ja jatkettiin ravissa.

Mentiin vielä maneesiin vähän laukkailemaan ja vääntelemään koulukiemuroita.
W on ollut todella hyväntuntuinen nyt ja kuuntele tosi hyvin pohjetta ja istuntaa.

Tänään keskiviikkona mentiin sitten maneesissa enemmänkin koulua. Tehtiin paljon pohkeenväistöä. Aluksi käynnissä pohkeenväistöä, pysähdys ja sitten taas jatkettiin samaa tehtävää ilman ylimääräisiä askelia. Tämä oli jo hankalempaa mutta onnistuttiin siinä. Siirryttiin sitten avotaivutuksiin ja ei tehty aivan normaaleita avoja. Eli tultiin pitkälle sivulle ravissa ja heti avoa, avon aikana otin käyntiin ja pari askelta avotaivutusta käynnissä ja sitten takaisin raviin. Eli koko ajan avotaivutusta mutta askellajin vaihtelua siellä samalla. Se tuotti myös hankaluuksi mutta selvittiin hyvin.
Molempiin suuntiin tätä harjoitusta ja sitten laukassa vähän ympri maneesia tuuletellen aivoja ja Walperon vähäisiä aivosoluja.

Huomenna on estetunti joten siitä sitten lisää myöhemmin. Mahdollisesti jo huomenna päivällä mutta jos en huomenna kerkeä niin sitten vasta viikon päästä.
Sillä perjantaina lähdemme Teneriffalle viikoksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti