sunnuntai 7. lokakuuta 2012

damdidam

Mitäs tässä nyt kirjoitteliskaan. Eipä tässä kummempia ole tapahtunut.  Koeviikko loppui taisin jo mainitakkin siitä ihanaa vihdoinkin ja uusi jakso alkoi plääh. Koulu vie taas kaikki voimat niinkin paljon kun siellä olen ollut. Heti ensimmäisenä päivän jälleen olin ekan tunnin koulussa ja muut tunnit kotona, paha olo ja päänsärky ajoivat minut kotiin nukkumaan. Ties mikä tauti nyt liikkeellä kun koko ajan paha olo ja päänsärkyä.

emma ja taiteellisen kuvaamataidon lahjat xd
Torstaina mitäköhän tehtiin en edes muista enää mutta perjantaina meillä oli estevalmennus, ja koko viikon olin toivonut että jumppaa mentäis ja vihdoin kaikkien puomitsydelien jälkeen mentiinkin jumppaa.

Aluksi tosissaan mentiin laukassa linjaa joka oli reilu n.20 metriä eli puomit päissä ja puomien ympärille voltit, ulkoavut piti koko ajan hepat kontrollissa ja suorana.

Jumpassa oli ristikko - innarina - ristikko - askel - ristikko/pysty - askel - okseri ja okseria sitten nosteltiin ja Wallu hyppäsi ihan superina. Teppokin sanoi että hyvin etujalat "tömähtää" maahan kun se ottaa vauhtia ja pomput oli hyviä ja ilmavia.
Kuten "coutsi" sanoikin niin saas nähä mitä kaikkee tost hevosest irtoo ens kaudelle, se on yllätyksiä täynnä.

koiruliini 


meidän uusi panssarivaunumme


duckfaace saksas :D älkää ottako tosissanne


 Jumpan jälkeen mentiin kahdeksillo periaatteessa neljää estettä. Ensiksi pysty - 6 askelta - pysty - okseri - 5 askelta - pysty muistaakseni ja tämä pari kertaa putkeen. Tehtävää vaihdettiin sitten linjalle johon piti saada  8 askelta eli pystyltä okserille ja aluksi tämä sujuikin hyvin kunnes minä itse tuli epävarmaksi ja toin hevosta koko ajan 7 askeleleella mutta se hyppäsi hyvin mielestäni mutta siihen tahdottiin 8 askelta joten pitihän se sitten väkisinkin ottaa.
jynssätty juomakuppi

Wallu oli siis aivan superi ja saikin paljon kehuja. Lauantai ja sunnuntai menin aikasin aamulla sillä itse olin töissä päivällä/illalla. 9 tunnin työvuorot <3 nbsp="nbsp" p="p">asiasta kukkaruukkuun ensiksi kävelimme maastossa/tiellä noin puolisen tuntia jonka jälkeen menimme maneesiin vähän tuupparoimaan.
Teimme paljon väistöjä, enimmäkseen pohkeenväistöä ensiksi käynnissä ja kun tämä sujui niin ravissa. Laukkaa ei niinkään työskennelty pikkusen laukkailtiin ympäri maneesia sinne tänne ja sunnuntaina enimmäkseenkin vaihtoja.
sillä on aarre
Meillä on myös maneesissa tälä hetkellä kaksi hiekkakasaa joita ei ole vielä levitetty ja ne on tosi hauskoi Walperon mielestä. Estetunnilla niitä oltais haluttu mennä niiku maastoesteinä mutta onnneksi sentään hallinta oli kyytiläisellä joten onnistuttiin kiertämään nämä. Sitten meidän tallimme koira pitää näitä hänen valtakuntanaan ja hän on kovin söpö makoillessaan siellä päällä ja vahtii ratsastajia. Hymy herkässä ei voi kuin ratsastaa.

Tällä viikolla oisko ollu tiistaina pesin myös Walperon juoma- ja ruokakupin, oikein jynssäsin ne kun aikaa oli.
Tosissaan vielä en videoita ole kerennyt editoimaan sillä viikonloppu meni töissä, talli piipahtaen ja sängyn pohjalla joten jos vaikka ensi viikolla kerkiäisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti