sunnuntai 28. lokakuuta 2012

perjantain hyppelöt

Perjantaina olin siis estevalmennuksessa. Hypättiin yksittäisiä tehtäviä ja Walpero hyppäsi melko hyvin jopa. Päädyimme hyppäämään leveetä ja nousevaa okseria joka nousi melko korkeaksikin lopuksi, este näytti melkein jopa trippeliltä ja sille piti tulla melko voimakkaassa ja reippaassa laukassa ja välillä tultiin hieman juureen joka sai Wn pomppaamaan ylöspäin joka on hyvä että oppi hieman nostelemaan koipiaan ja välillä tultiin oikein hyvää paikkaan ja lennettiin yli taivaiden, melkein.

Juteltiin myös tunnin lopussa että otan vielä Ypäjän reissuun mukaan sunnuntai aamulla olevan 110cm luokan ettei lähdetä vain "kylmiltään" hyppäämään 125cm. Noh, saas nähdä miten majoitukset ynnä muuta järjestyy ja jos ei järjesty niin lähtö koittaa neljältä aamulla sunnuntaina, hehehe.

Video matskuu ette saa koska unohdin kameran kotio vaikka kuinka yritin itselleni muistuttaa siitä.
Mitään ihmeellistä viikonloppuna ei ole tapahtunut, muuta kuin että olin nyt vikoja vuoroja töissä ja nyt pääsen kokonaan keskittymään heppoihin, kunhan se yksi kakara vain saapuneepi. Vajaa viikko pitää siis vielä odotella.

wiii :) viime kevään tuotoksia

2 kommenttia:

  1. Nyt kun saat toisen hepan niin miten sulla riittää aika? Otatko mahdollisesti vuokraajaa? :) Mulla on heppa jolle oon suunnitellu ottavani vuokraajan mut ei kyllä oo yhtään kokemusta vuokraajista :/ Onko W llä käyny vuokraajaa ikinä tai nyt ja toimiiko hyvin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ota vuokraajaa sillä panostan tosissani nyt näihin kahteen. Pistän ajan riittämään jolloin koulu antaa periksi. Tämän takia siis lukioni myöskin venyy vielä vuodella, mutta sen olen aina tiennyt.
      Wllä on ollut aikaisemmin vuokraajia ja kaikki on mennyt hyvin.

      Ollaan sovittu yleensä viikonloppuisin seuraavan viikon käynnit tai sitten jo alusta alkaen minä päivänä/päivinä on käyty. Hyvät ja helpot ohjeet on löytynyt aina jostain kaapista ja usein ovat myöskin puhelimitse kysynyneet apua jos jokin ei löydy tai vastaavaa.
      Kunhan löytää luotettavan ja sellaisen tyypin jonka kanssa asiat natsaa ni toivon mukaan yleensä kaikki menee hyvin. :)

      Poista