keskiviikko 3. lokakuuta 2012

ypäjä ja mennyt viikko

Kisat ypäjällä ei vät menneet aivan putkeen. 110cm luokassa Wallu juoksi alta pois ja minulla ei siellä kyydillä ollut kauheasti sanomista radan nopeuteen. Pärjäsimme sarjaan asti hyvin kunnes tie sarjalle meni pieleen ja sarjan a ja b-osat molemmat putosivat. Siitä 8 virhepistettä mutta päästiin kuitenkin HIHS:iin, joten siellä katsotaan rupeisikö hallikisat sujumaan.

120cm rata menikin jo paremmin heti ykkösesteen jälkeen. En löytänyt hyvää laukkaa joten koling puomi putosi. Muuten W kuunteli superisti ja hyppäsi hyvin. Sitten seiska este taas putosi mutta hyvä kun just just osuttiin puomiin. 



Nämä olivat kuitenkin meidän ensimmäiset hallikisat, ja W tuntui jotenkin ahdistuneen tilasta ja sen käytöstä eikä oikein osannut mahduttaa itseään sinne. Olimme treenanneet kerran tai kaksi ennen kisoja maneesissa ja rataa ei ollenkaan. 

Nyt sitten vain odotellaan HIHSiä, pääsepähän neljäksi päiväksi shoppailemaan. 
Tänään kävimme myös hieman maman kanssa shoppailemassa hevosille uutta kisaluukkia. 
Molemmille ostettiin uudet huovat, korvahuput ja fleeceloimet ja kaikki olivat samaa väriä. Wallulle sini-ruskeat ja uudella vaaville tummanpunaiset.

Itselleni tarttui aivan ihana talvitakki (sydän) ja uudet kisahousut jotka saapuvat kun tulevat suomen kamaralle ja ja kisahanskat (lähinnä HIHSiä varten) ja tulikohan muuta sitten ostettua. 

Myös hieman aikaisemmin tällä viikolla kävin hieman Hööksissä osteskelemassa. Piti ostaa uuteen traileriin hevostarra mutta mukaan tarttui uusi kisapaita joka on sininen ja kokoa 146/152 eli lasten puolelta ja sitten uudelle vaavilleharja ja kisahousuihin blingivyö. Ei kai muuta.


Saksastahan tosiaan toin myös pari heppatavaraa kun pääsin yhteen heppakauppaan juuri ennen lentokentälle menoa. Toin uuden huovan joka on oranssi-ruskea, uusi harjakassi uudelle vaaville joka on turkoosi-ruskea ja roecklin hanskat vaikka hanskoja en käyttäkkään mutta ne olivat niin halvat.

Videot ypäjältä ja koulukisoista tulevat hieman myöhemmin kunhan niitä ehdin editoida ja kuvia ostoksista myös hieman myöhemmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti