maanantai 9. joulukuuta 2013

Jälleen viikko hurahtanut

Nopeesti tämä aika meneekin ja nyt on oltu jo melkein kolme viikkoakin saksanpuolella. Viikossa on taas kerennyt tapahtua huimaa edistystä Acsun kanssa ja toivon mukaan tapahtuu vielä enemmänkin.
Kovasti ollasan treenattu, lauantaina oltiin jopa Niken ja Lauran (Aromaa, Nicke jopa tunnisti Acsun, onhan hän sillä aikoinaan kisannut) luona treenaamassa, niillä kun on hieman isompi maneesi kuin meillä ja ai että Acsu oli hieno. Harmi kun ei saatu videolla kun kännykkäni sammui kylmyyden takia..


Tulin aluksi kavalettia ympyrällä johon lisättiiin myöhemmin pysty. Acsu toimi aivan superisti ja pysyi hienosti kasassa eikä mennyt kaula pitkänä ja laukka 5 metriä pitkänä. Laukka vain paranee ja siellä on entistä helpompi olla ja ratsastaa.
Sitten tulin ratana esteitä jotka olivat maneesissa, korkeus oli noin 90cm sillä hetkellä. Muutama lähestyminen tuli hieman lähelle mutta  Acsu pomppasi vain hieman ylemmäs ja hypyt olivat koko radan aikana entistä pyöreämpiä ja loisteliaampia kuin koskaan.
Sitten esteet nousivatkin noin 110-115cm korkeuteen ja rata toistepäin ja vielä loppuun hieman tiukempi tie okserilta pystylle. Acsu suoritti entistä paremmin ja en voinut muuta kuin hymyillä viimeisellä esteellä itseltäni katosi jo hieman tasapaino kun poika pomppasikin niin paljon ylös ja ei voinut muuta kuin nauraa.
Olen vain entistä tyytyväisempi pojuun ja siihen että ollaan näinkin lyhyessä ajassa kehitytty todella paljon.
Toinen nukkuu usein ja kerää energiaa


meidän oman maneesin peiliteineilyä

joo meillä oli pieni myrsky

katsellaan usein leffoja ja syödään kiinalaista namm

"myrskyn jälkeen on pouta sää.."


joka aamuinen puuro

ja kaakao

9.12. Acsun vapaa päivä ja hieman ruohoa mutustellaan



on se vaan niin nätti




kattotiiletkin lentelivät myrskyssä ja hevosetkaan eivät pysyneet pystyssä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti