lauantai 21. joulukuuta 2013

Yritin jo eilen kirjoittaa blogiin mutta koneeseeni iskeytyi virus joka tälläkin hetkellä vaanii täällä mutta yritän taistella juuri sitä vastaan.

Laitan viikon ajalta kuvia ja saatan selitellä jos siihen liittyy jotain tarinan tynkää. En sen koommin kirjoittele viikostani muuta kuin että Ykän sanoin "Ei muuta kuin kisoihin!"

Jouduimme siirtämään tavarat yhteen satulahuoneeseen joka on toisessa tallissa ja näin ollen joudun viemään Acsun sinne isoon "huoneeseen" joka on aika kolkko eikä Acsu yhtään tykkää olla siellä. Acsu siis "sai" vetopaniikin, toisin sanoen se vain rimpuili että pääsee irti ihan huvin vuoksi vain, kyseessä tai tapahtumassa ei ollut paniikista tietoakaan. Riimu siis hajosi mutta onneksi menee vielä päähän vaikka onkin tiukemmalla, mutta ei liian. Hyvä syy siis ostaa uusi riimu.


Kävimme Neümunsterissa shoppailemassa, on sellainen outlet-kaupunki kuten Hollannissakin. Ihania vaatteita ja tavaroita, toivottavasti pääsen uudestaan.

Viimeksi kun kävin Dohm-hevostarvikeliikkeessä shoppailemassa mukaan tarttui uusi riimu, kävelytysloimi, tallitoppis ja sieni. Kaikki Eskadronin ja näiden yhteishinta noin 80€




Suosittu välipala jota syön joka päivä lähes tulkoon. Tällä lähtee hyvin nälkä, eli maitorahkaa ja karamellisiirappia



Teimme myös yksi ilta terveellista iltapalaa, eli katkarapuleipiä


Sekä tietysti piti hieman joulumieltä saada tekemällä joulutorttuja, nämä olivat minun tekemiäni



ja nämä Saran tekemiä... Ei oikein vieläkään ymmäretä kuinka se hillo suli pois??

mannapuuroa namm olen siis ihan hullu puuroihminen nykyään, aamupalaksi aina pakko saada puuroa ja silloin tällöin iltapalaksi

Paljon kuvia tällä kertaa siis ja maanantaina ihan muutaman päivän päästä olisi lähtö kohti kotiin jouluksi, jeeee! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti