maanantai 23. joulukuuta 2013

lentokentällä



Kirjoittelen nyt aikani kuluksi tänne blogiin. Isutskelen siis tällä hetkellä lentokentällä Hampurissa ja odotellen konetta joka vie minut kohti kotosuomea. Vietän siis viikon suomessa ja uudeksi vuodeksi olisi tarkoitus palata Saksaan. Töitä tekemään jälleen.
On ihana nähdä pitkästä aikaa tuttuja ihmisiä ja ystäviä. Mennään myös moikkaamaan Walperoa jos vaikka jonkun "jouluisen" kuvan siitäkin saisi. Tosin suomessahan ei taida hirveästi lunta tällä hetkellä olla mutta toivotaan huomisaamuksi lumisadetta. Kun tuota alempaa kuvaa otettiin oli ulkona noin +15 ja aurinko paistoi mukavasti, todellinen joulu.

Kuva: Hyvää Joulua myös täältä etelämmästä! :)
Tässä minun ja Acsuni Joulun toivotukset kaikille, Hyvää Joulua siis!!

Saksassa minulla ei ole ollut ollenkaan joulufiilistä, ei ole lunta eikä asunnossamme ole mitään muuta joulukoristeita kuin yksi kynttilä jonka pitäisi tuoksua jouluisalta ja yksi jouluinen koristesaapas. Kun kotiin pääsen niin toivon mukaan joulufiilis syttyy. Varsinkin kun yöllä saan pakata kaikki joululahjaostokseni, toivon mukaan saan kaikki mukaani sillä matkalaukkuni on aikas painava. Ehkä näillä lentokenttä-henkilokunnallakin on hieman joulumieltä ja päästävät meidät matkaan vaikka ylimääräisine kiloineen. 

Pientä kuulumista Acsun suunnalta. Acsun laukka molempiin suuntiin paranee koko ajan ja oikea laukka joka on erittäin hankala ja usein jopa  "4-tahtinen" on alkanut pyörimään enemmän takaa jolloin istuminenkin helpottuu ja muuttuu kohti 3-tahtista. Vasen laukka on jo ihan super, niin paljon muuttunut kun pari kuukautta sitten lähdettiin matkaan. Esteillä meillä menee niinkin hyvin että kisoja vain odotellessa. 
Acsu saa tällä hetkellä 2,5l - 2,5l - 2,5l pellettiä päivässä mikä on sinänsä aika paljon kun vertaa mitä ennen söi suomessa. Silloin poika söi yhteensä noin litraa väkirehuja kun nyt niitä uppoo 7,5 litraa päivässä. 

Ruokinnan myötä Acsu on saanut niin paljon energiaa että saattaa jopa viedä esteillä mua aikalailla, onneksi on sen verran kiltti poika että antaa kuitenkin hyvin kiinni ennen seuraavaa estettä. Kuitenkin haluaisin tarhata Acsua mutta se ei ole oikein mahdollista tällä hetkellä kuten aikaisemmin jo mainitsinkin joten tyydytään nyt tähän ratkaisuun. 

Vuoden alusta aloitamme kisaamaan Saksassa. Menemme noin samaa korkeutta mitä suomessa eli 120-130cm sillä kilpailupa tulee sen mukaan miten olen sijoittunut suomessa. Koko kisaurani aikana jota on kestänyt yhteensä 4 vuotta olen saanut n.24 sijoitusta tosin tähän on syynä vain yksi kokonainen kisakausi Wallulla ja yksi kokonainen Acsulla jonka kanssa tutustuttiin vasta toisiimme ja tänä vuonna sijoituksia on tullut n.13 joten tämän mukaan saan kisalupani täällä joka määrittelee millä tasolla saan hypätä. 
Sijoitukset lasketaan kansallisista ja aluekisoista joten seurakisat ja muut hömpänpömppä kisojen sijoitukset jäävät ulkopuolelle. 

Blogiini en varmaan ehdi kirjoittelemaan tuon viikon aikana kun olen suomessa sillä niin paljon tehtävää niin lyhyessä ajassa joten kerron viikostani sitten palattuani takaisin tänne Saksan puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti