tiistai 2. elokuuta 2011

kisat riihimäellä

Sunnuntaina oltiin Riihimäellä kisoissa. Menin luokat 100cm ja 110cm..

Tulimme tunnin ennen luokan alkua joten aikaa oli vaikka mihin. Siellä ylhäällä  katsomossa oli myyntikojuja ja löysin sieltä sitten uuden kisatakin johon ihastuin ensisilmäyksellä. Se oli Jacsonsin raidallinen kisatakki, musta-valko. 

Vähän iso mutta parempi se on kun tuo perusmusta joka on vähän pieni. Harmi kun melkein mikään kisatakki ei ole istuva, paitsi sitten jos hankkii sellaisen 400-500€ maksavan. Mutta sellaiseen ei juuri nyt ole rahaa laittaa, tai no mielummin ostan paljon halvalla kuin yhden kalliilla. Kattoo sitte hihsistä.

No mutta itse kisoihin, metrin luokka meni vähän niin ja näin.. Fullis oli hieman kuumana ja koko rata meni siihen että saisin sen kuuntelemaan.

 No seuraavaan luokkaan mennessä Fullis oli täydellinen. F kuunteli ja meni aivan kuten halusin, tempo oli hyvä ja esteiden ylitys sujui loistavasti. 


Valitettavasti radan aikana tapahtui muutama epäonninen tapahtuma ja kutosesteellä mentäessä tuli joku pieni sekaisin meno ja jäin niskaan nojaamaan käsillä ja puomi tipahti, seiska esteellä olin ed. hypystä jännittynyt ja seiskaesteellä F lähti liian kaukaa ja minä itse en ollut oikein mukana joten jäin ohjiin kiinni ja puomi putosi. 
110cm


Olin tyytyväinen Fullikseen ja maanantaina sitten vain maastoiltiin. 
Tänään oli estevalmennus ja uudet puomit olivat niin hienot että silmiä oikein poltteli. Fullis oli todella hieno ja hyvä ja R sanoi että nyt olisi ollut hyvä ottaa myyntivideotakin. 
Esteet olivat tunnin lopussa noin 100-110cm ja Fullis meni yli niin hyvin että en ollut uskoa. 


Nyt sitten taas maastoillaan ja torstaina voisi vähän vääntää koulua ja sitten lauantaina dumiin kisoihin. Toivottavasti tulee hyvät kisat.


Wallulla eilen oli koulutuntipäivä ja meni ihan ok, ei oikein tahdu tukeutua ulko-ohjaan mutta ajan kanssa, ja sitten tänään hypättiin 40cm pikky pystyjä tai no periaatteessa kavaletteja mutta kuitenkin, ja W oli niin täpinöissään ja haltioissaan mutta kuunteli todella hyvin ja teimme paljon siirtymisiä. 




Miettii että en ole hypännyt neljään (4kk) kuukauteen Wallulla yhtäkään estettä enkä ole mennyt selästä kuin käynnissä puomeja/mini-kavaletteja. 


W oli sûper ja F oli ûbersûper. :))) Tässä postauksessa kuvia kisoista ja verkasta.
115cm - 120cm
tässä näkyy että lähti hieman kaukaa seiskaesteelle :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti