tiistai 9. elokuuta 2011

kisat ymsymsyms ;)

Noniin kisat olivat sunnuntaina ja niin oli sadekkin. Metrin rata meni aivan ûberhyvin, verkassa päätin ottaa paljon siirtymisiä niin käynnissä ravissa kuin laukassakin. Muutama hyppy ja pysähdys heti ja olimme valmiit radalle. Fullis kuunteli aivan mielettömän hyvin apuja ja oli niin täydellisen kuuliainen että..

Valitettavasti sitten uusinnassa puomi tippui, mutta eniten minua ihmetytti se että emme edes osuneet esteeseen, että näin.

Metrikymppi oli AM5 joten ensimmäinen rata minulle sellainen. No kävelin perusradan ja sitten heppaa verrytelemään vähäsen. Taas siirtymisiä ja muutama hyppy ja sitten radalle. Fullis oli taas todella hyvä mutta sarjan jälkeen tuli okseri (number 7.)  johon toi hevosen vähän liian lähelle ja tsädäm puomit tulivat mukaan ja minä lensin satulassa vähän ilmavammin ( poikaparka kun yritti korjata ohjaajan virheet hyppäämällä jalat vinoon ja ylöspäin niin hyvin kuin pystyy) mutta jatkoimme matkaa muuri-pystylle ja olin edelleenkin hieman jälkijunassa ja taas liian lähelle ja tällä kertaa lensin todella korkealle ilmaan ja läsähdin (kyllä, läsähdin....) Fn selkään ja siinä sitten puomi mukaan ja yritin siinä tovin saada jalustimia jalkaan ja laukanvaihtoa enne vikaa estettä joka ylitettiin loppujen lopuksi hyvällä suorituksella.

Kisat olivat ihan onnistuneet, F oli todella kuuliainen ja minä tietenkin iloinen metristä mutta jälkikäteen jäi kuitenkin harmittamaan se puomi joka putosi vaikka ei osuttu siihen..

Eilen molemmilla piti mennä maastoon mutta siinä harjaillessa Wallua huomasin että oik. etunen turvonnut polvesta alaspäin ja siinä sitten kokeilin jänteitä yms ja vähän aristi ja mieleen tuli kaikista pahimmat jutut muun muassa että hankkari menny ja kaikkea sellasta. Onneksi tänään turvotus ja lämpö jalasta oli laskeutunut ja selvisikin että oli saanut vain tällin siihen sääriluuhun.
Paranee pikaisesti ja saadaan jatkaa treenamista.

Fulliksen kanssa tänään estevalmennus, hypättiin kaikkea "erikoista", esimerkiksi ruotsalaisii eli toinen pää puomeista on ylhääl ja toine alhaal et se on iha vino ja sellasii linjas et viis askelta ja sit et ne esteet oli viel vinos :D ja sitten oli okseri pelkillä yläpuomeilla ja innaria. Eli valmistauduttiin vähän lauantaiseen Mini-Hunting Derbyyn.
F meni tosi kivasti ja oli kuulolla ja näin pois päin. Nyt sitten jännityksellä odotetaan viikonloppua.

Huomenna fysioterapeutti tulee pitkästä aikaa ja Wallulle sovitellaan taas uusia satuloita. Toivottavasti löytyis sopiva ja sitten ensi viikolla jo mahdollisesti päästäis Wallun kanssa estevalkkuun !! Jee :)

Antteksi kuvaton postaus :// voin jälkikäteen lisäillä kuvia mutta juuri nyt koneelta ei läydy YHTÄÄN kuvaa sillä kaikki on ulkoisella kovalevyllä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti