tiistai 23. elokuuta 2011

pojoing

Tänään on ollut taas todella mukava päivä. Vettä tuli niin että ois voitu järjestää kansainväliset uimakisat takapihalla. Mutta päivän menoihin siis, aamulla Wallun liikutus. Mentiin kolmea puomia jotka oli nostettu toiselta puolelta ylös että periaatteessa puolikkaita kavaletteja. (oon hyvä selittään JEP)
viime syksyn koulukisoista


Lisäksi oli vielä yksi kavaletti. Mentiin ravissa noita puolikkaita kavaletteja ja samalla todella paljon taivutteluja.

Niin että ponskin lavat aukesivat kunnolla. W oli todella hyvä, kuunteli tosi kivasti ja käytti selkäänsä just niinku oli tarkoituskin.

Hetki käyntiä ja sitten taas ravia, tehtiin pohkeenväistöä pitkät sivut (jotka todella ovat PITKIÄ) ja sitten avoa ja sulkua muutamia askeleita.

Kun ravi alkoi tuntua todella hyvältä oli laukan vuoro. Laukkailimme muutaman kerran isolla ympyrällä ja sitten siirryimme kavaletin suureen maailmaan. Ensimmäiset "hypyt" meni siinä että 30 metriä ennen isoa jättimäistä estettä hirveä kiihdytys ja jättiloikka. Sitten kun oltiin vähän rauhoituttu niin sitten pystyi kuuntelemaan hieman sitä selässä olevaa perunasäkkiä. Laukka sujui aluksi hieman kankeasti. Vasemmassa suunnassa piti todella todella paljon kaatua sisään mutta kun saatiin kyljet auki niin että pohkeen ympäri oli kiva kietoutua alkoi se meno matka oli suoraan eikä viistosti maahan.

Ympyrällä laukka sujui lopulta excellent ja sitten loppuravit kaulaa venyttäen + selkälihaksia. Ja voin vaikka vannoa että jätkä yritty esittää kuinka paljon oli mukamas tehnyt töitä kun vähän väliä katseli silmillä vinosti mua ja käänsi katseen "alas" ja venytti vielä enemmän.
Loppukäynnit raviradalla.



Tiedän että ajattelette että olen hirveä ihminen kun näin stressaan hevostani mutta tämä on a-i-v-a-n mahtava paikka.

Eli siis vaihdamme tallia. Talli on noin alle kilsan päässä meistä ja siellä  on tosi kivaa porukkaa.

Kenttä on hyvä ja sänkkäreillekkin päästään baanaa, uimassa voi käydä ja maastoja löytyy. Maneeseihinkin pääsee nopsasti. Muuttopäivä on ensiviikon torstaina joten reilu viikko enää.




Voisin tässä joku päivä ottaa kameran tallille mukaan ni sais uusia kuvia tosta pallerosta, mutta laitan tähän postaukseen joitain vanhoja kuvia.

Sänkkärikuvat ovat viime syksyltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti