sunnuntai 28. elokuuta 2011

igen pitkäst aikaa

Multa tuppaa jäämään tämä kirjoittelu nyt kun koulut ovat alkaneet.. Joo alko kaks viikkoa sitten ja käynkin siellä todella ahkerasti. Lasken jo päiviä ja melkein tunteja seuraavaan lomaan ja viikonloppuihin. Ei oikee nappaa tää koulunkäynti mutta pakko mikä pakko.

Keskiviikkona ja torstaina oli melko keveät päivät pojulla. Ke maastoiltii pitkin Sipoota jälleen ja to oli juoksutuss päivä pitkästä aikaa.W oli to hieman laiskahko ja ei tahtonut oikein liikkua joten annoin melko kevyen liikutuksen siis.

Perjantaina oli sitten melkoinen koulutuuppaus. Menin tallille heti koulun jälkeen eli kymmeneltä aamulla (kyllä mulla on melko rennot päivät) noh aluksi menin kävelemään raviradalle ja siellä jo herättelin ukkelia.

Otin kouluraipan mutta se taisi olla huono idea, poju ei oikein tahtonut rauhoittua joten jouduin sitten jättämään raipan pois. Kentällä teimme paljon ravityöskentelyä. Pohkeenväistöä molempiin suuntiin, avoa, sulkua ja hieman kokoamista. Wallulla kun ei niin rankasti voi kaikkea tehdä vielä.
Laukassa sitten ympyrällä reipasta laukkaa ja siinäkin hieman kokoamista, ettei aivan laukka pitene äärimmäisyyksiin.  W oli aika hyvä mutta loppua kohden alkoi keskittyminen herpaantua joten lopetettiin hyvään kohtaan ja sitten loppukäyntejä. Pitää pyytää joku kerta joku kuvaamaan että sais vähän kuvamatskuakin.

Viikonloppuna olen sitten vain maastoillut, osa syynä on ollut perhetutut jotka tulivat meille ja sitten perjantaina olin ystävien kanssa taiteiden yössä missä tuli törmättyä moniin tuttuihin.

Huomenna olisi tarkoitus vähän kentällä availla lapoja ja sitten tiistaina estevalmennus.. Keskiviikkona muutto ja toivottavasti päästään nopiasti sänkkäreille taas baanaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti