perjantai 12. elokuuta 2011

maaaaastoilua IGEN

Oon maastoillu molemmilla ja Wallulle löydettiin uus satula !!! JESSS!


Siitä myöhemmin ja W on ollut nyt todella hyvä näinä muutamina päivinä, joten tänään menimme sitten äiskän kanssa maastoon. Yksi syy oli se että kun Fullis lähtee sunnuntaina takaisin Nooralle niin äiskä halus mennä vielä "viimeselle" maastolle sen kanssa. Maasto meni ihan ok, mitä nyt vastaan käveli epämääräne ihminen joku juttu kädes ja Fullis lähti äiskän kanssa karkuun ja minä ja Wallu mentiin rennosti ohi. No tuli ne sitten loppujen lopuksi sieltä pusikosta takaisin.

Vastaan tuli myös pyöräilijöitä jotka käänty tielle joka johtaa pellolle/metsään ja sinne on turha ajaa ku ei pääse minnekkää. :D Naureskelin vaa niille "ammattipyöräilijöille", pyöräilijöistä puheenollen täytyy sanoa että he ovat todella siis todella törkeitä usein. Kerran jouduin töötätä pyöräilijälle joka ajoi keskellä jalkakäytävää niin etten päässyt ohi ja kun olen ohittamassa näyttä keskaria O_O

Hevosiin bääääääkk no maastoreissu loppui ja tultiin tallille. Pistin Wallun hetkeksi Fulliksen boksiin ja se meni heti ahmimaan heiniä, hetken kuluttua ihmettelen että mitäs ääntä se pitää ni johan se oli kerenny jo mennä melkein tukehtumaan heiniin.
Äkkiä heppa ulos karsinasta ja soitto tallinomistajalle, sanoi että pitää juoksuttaa ja välillä hieroa kurkunpäätä no minä tein työtä käskettyä. Limaa tuli aivan järkyttävästi sekä nenästä että kurkusta. Poika yski ja köhi niin että laitumet raikui mutta pakko mikä pakko. Soittoa laitettiin myös tutulle eläinlääkärille joka tuli sitten vielä paikalle myöhemmin.
Onneksi meni sitten ohi, silmät kyllä muutamaan otteeseen kostuivat kun yritti vaan saada pojun oloa paremmaks. Oli kauheeta katsottavaa kun iso hevonen tärisee ja ns. "yökkäilee" vaikka oksennus on mahdoton ja hengitys rohisee ja potkii aivan hirveesti taakse, yrittää päästä makaamaan ja kun pääsee niin ei saa millään ylös ja se katse....

Onneksi nyt poika on turvallisesti karsinassa ja toivon mukaa rauhoittunut. Sai vähän heinää sinne joka oli tietenkin hyvin märkää ja vettä.

Huomenna sitten Fulliksen kanssa ensimmäiset kansalliset, dididiiii.. Jänskättää ja sitten sunnuntaina aluekisat ja poika lähtee Nooralle.

Anteeksi taas kuvaton postaus yritän petrata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti