lauantai 20. elokuuta 2011

long time no seeee

Torstaina oli kouluvalmennus poitsulla, ja meni kyllä niin nappiin. Wallupallero teki töitä käskettyä ja Jennan mielestä käynnissä oli myckkkkkke bättre ku viimeks. Oli paljon rennompi ja käveli pää alhaalla eikä lipputanko-tyyliin kuten aikaisemmin teki.

Ravissa piti tehdä hieman enemmän töitä sillä ravi oli aluksi todella tikittävää, takajalt olivat tallissa ja etujalat olivat laitsalla. Eli selkälihakset pitivät saada rennoiksi työskentelemään, kyllä se sitten loppua kohden onnistui! Jeij! 
Laukassa teimme töitä ympyrällä kuten ravissakin mutta jatkoimme kahdeksikolle laukassa eli laukanvaihtojen kautta suunnanmuutos. Jenna sanoi että laukanvaihdot pitäisi saada pidemmiksi, ettei aikaa menetä radalla. Elikkäs elikkäs laukanvaihto pitäisi tapahtua samassa rytmissä kuin laukka ympyrällä, ja vaihto ei saa mennä ylöspäin vaan sulavasti matalalta. 
Tunti meni tosi hyvin siis ja Wn kunto oli ihan kunnossa, mitä nyt hännänalla oli melkoista kermavaahtoa tunnin jälkeen, oli siis käyttänyt jotain kohtaa erityisen paljon. 

Muuten ollaan maastoiltu ja huomenna olisi tarkoitus mennä puomeja, kavaletteja ja pieniä esteitä. 

leffat
Olen myös ollut ostoksilla perjantaina, koulusta pääsin 9.45 joten oli aikaa vaikka muille jakaa. Aluksi suuntana oli Jamera, pari lukiokirjaa piti hankkia mutta siellä ei mennyt kauaa. Seuraavaksi suunta oli kohta itistä ja mukaan tarttui 

- yksi toppi/mekko H&M:ltä 
- mustat kengät H&M:ltä
- pikkuvihkoja Anttila 
- 6 eri leffaa Topten 

Postissa oli myös tullut meikit LR:ltä, jipiii, toivottavasti käyvät mun ihonväriin. 
Pakkauksessa oli;
- irtopuuteri
- meikkivoide
- puuteri
- valokynä / peitepuikko
- kaks jotain ihme kynää joiden nimiä en muista :D



kengät, toppi/mekko ja koulukirjat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti