lauantai 6. elokuuta 2011

muun muassa varusteita ;d

Huomenna/tänään on kisat, jee :D  Päätin nyt olla laittamatta Fulliksella martingaalia/rintaremmi-martingaalia. Saas nähä miten käy, olen nimittäin miettinyt että kun valmennuksissa en käytä koskaan ja menee aina todella hyvin ja sitten kisoissa laitan varmuuden vuoksi aina, koska en todellakaan halua kasvojen muokkausta.

Löysin aivan ihanan kappaleen  ja on kyllä niin ihanan rauhallinen fiilis nyt..

Hevosilla taas maastoiltu liikutin myös Villen (Emman ponin) eilen ja tänään ja sitten olen käynyt keräilemässä kanttarelleja.. Mutta murrr, joku oli löytäny osan mun sienikätköistä joten sain vaa jonku litran, vähä päälle.

Voisin nyt laittaa pienen varustepostauksen, jos ei jaksa lukee niin kannattaa hyppää yli :D

- Kingslandin sadetakki, toi ois niiiiiiiiiiin kätsy ku miettii jos alkaa sataa kisois ni toi vaa päälle ni on silti aika edustavan näköne :)))

- kisahuopa, mulla ei ole ainuttakaan valkosta huopaa.. Joo okei, kisaan esteil mut silti se ois vähän edustavamman näköstä ja toi on kans tosi tyylikäs mielestäni

- vähän - lisää - huopia 

- sitten tarviin vereduksen suojat, sekä etu- että takasuojat

- tarviin myös uuden kisatakin, joo okei ostin just uuden mut haluaisin sellasen joka on vartalon myötäinen ja ei oo sellain pitkä vaan päättyy lantion kohalle, u know?

- uudet roecklin hanskat ois kans aika jees

- uudet kisahousut !! ollaan porukoiden kanssa vähän mietiskelty jos ostettais KL:n kisahousut, haluaisin polvipaikalliset vain koska en halua liimautua satulaan ja pääsee helpommin ylös satulasta

- uus heppa ois kans kiva :D Ratsastushan on varusteurheilua ;)

Täs oli tälläi pienimuotone postaus, en jaksanut enempää laittaa/ enempää ei tullut mieleen.. Seuraavaks vois laittaa jostain varusteista mitä meillä on jo niin kuvia taaaaaaaaaaae jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti