torstai 1. syyskuuta 2011

muutto dagen

Tiistaina meillä oli eka estevalkku for a looong time. No Robby oli aika tyytyväinen, Wallu liikkui hyvin mitä nyt puomin nähdessään lähti vähän kiihdyttämään mutta muuten oli todella kiva. Mentiin puomeja ja sitten pysty - askel - ristikko - askel - okseri. Ja siis kaikki nämä olivat matalia, korkeimmillaan noin 70cm.

Wallu oli siis todella innoissaan ja tosi kivan oloinen, lopputunnista jo alkoi enemmän käyttää takapäätään, ettei etuosa paina siis ja pysähdyksissä oli tosi hyvä.

Ensi viikolla jälleen estevalmennus. Meillä myös kävi hyvä tuuri kun ajaessani tallille vettä tuli aivan järkyttävästi mutta kun valmennus oli alkamassa aurinko paistoi ja vettä ei tullut ja kun valmennus loppui tuli taas vettä kuin saavista.

Eilen oli muuttopäivä, Wallu meni reippaasti koppiin ja oli todella nätisti. Ennen aina matkalla potki mutta nyt ei kuulunut kertaakaan eikä myöskään tuntunut. (Auto aina vähän "heilahtaa")
Matka kesti alle 10min joten seki oli todella hyvä siedätyshoito taas pitkästä aikaa. Perillä päästimme Wallun heti laitsalle kavereiden luo ja tuli heti juttuun niiden kanssa. Mitä nyt yksi tamma yritti "pomottaa" ja vinkua siinä mutta Wallu käveli vain chillisti ohi. Sitten tavarat paikoilleen, onneksi kaikki mikä oli tarkoitus jättää tallille niin mahtui sinne. Suurin osa kamoista on silti vielä autotallissa ja sinne ne joutuvatkin jäämään.

Vein Wallun karsinaan ja se meni sinne reippaasti ja kun huomasi että naapurissa on shettis oli sitä tosi kiva kuikuilla kaltereiden välistä. Poju huomasi myös että pään saa ulos karsinasta ja sehän oli tosi jännää. Ruoka oli myös tosi kiva juttu pojun mielestä.

Koitan tänää ottaa kuvia jos ja kun muistan vain. Anteeksi taas kuvaton postaus, kun olen ottanut kuvia koitan lisää niitä tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti