tiistai 13. syyskuuta 2011

hoppahoppahoppa wiuuuu

Tänään oli estetunti jaaa se meni oikein mukavasti, kaatosateessa. Valmennus alkoi ja samalla alkoi myös siis kaatosade. Tuli kyllä ikävä maneesia mutta pyhpah täytyy totutella jälleen luontoäidin mielialanvaihteluihin.

yksi myyntihevonen Sambo 
Valmennus meni muuten todella kivasti. Mentiin aluksi jumppaa eli siinä taisi olla yhteensä kuusi estettä ja jokaisen välissä oli 3m eli jalat vain kävivät maassa.

Molemmissa päissä oli myös puomit. Tulimme tätä harjoitusta molemmista suunnista muutaman kerran, ja poika alkoi innostua yhä enemmän ja enemmän ja vielä vähän enemmän.

Lopulta esteitä oli nostettu johonkin 80-100cm ja jätimme siihen kun meni niin hyvin.. Tehtävä vaihtui ja menimme seuraavaksi
 puomi - 3m - ristikko - 6m - ristikko - 6m - ristikko - 3m - puomi ja siitä jatkoimme hieman kaartaen päädystä oikealle ja kulmasta kulmaa kohti ja matkalla hypättiin pysty ja siitä vielä jatkettiin toiselle pitkälle sivulle jossa oli okseri.
Tätä menimme muutaman kerran ja vaihdoimme vielä tehtävää, mutta rataa en muista miten meni. Joten jätimme kuitenkin hyvää kohtaan ja hyppäsimme korkeimmillaan 100cm. Enempää ei vielä viitsi hypätä, pikkuhiljaa pikkuhiljaaa.

Tosiaan nyt asia on varmistunut, 25.9. on koulukisat porvoossa, jaiks! Pitäisi alkaa treenaamaan jotta saatais hyväksytty tulos ja jos hyvin menee ehkä uskallan siirtyä Helppo B:eehen. :)))
Mutta tällä hetkellä mennään vielä Helppo C:eetä...

Hevonen osaa enemmän, minä en. :D Treenailua treenailua siis.
Tallille tuli myös tänään ihana varsa, se oli vähän höpsö, kokeilla varpailla kuinka kylmää vesi on juomaämpärissä ja sitten yritti piehtaroida mutta seinät tuppas olee vähän liian lähellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti