sunnuntai 4. syyskuuta 2011

sänkkäriii

Eilen oli aika kiva päivä. Lähdin aikasin aamulla ajelee Nevasta kohti ja ajoin todella nopiasti miljoona toppatakkia ja liiviä päällä.
Menin auttelemaan Jennaa laaksolle kisoihin. Ja siellä törmäsin myös Nelliin. Siellä sitten katseltiin suorituksia ja tietenkin kommentoitiin muiden suorituksia. Mutta loppujen lopuksi ei tullut muuta sanottua kuin vain wau ja toi meni tosi hyvin ja siinä on hieno hevonen - tyyliin.

Tultiin sitten viiden aikaan takaisin Nevaksen tallille ja jäin sitten katsomaan kun Nelli ratsasteli kikellä (:D), ja siinä sitten jaoin valmentajana arvioita :D noei vaiskaan siinä katselin kun Zigge liikkui tosi kivasti.

Illalla sitten Wallun luokse ja tsädääääm päivän saldoksi koitui yksi irronnut kenkä ja toinen puoliksi irronnut. Noe nopiasti kotona käymään ja hakemaan pihdit että saan kengän irti. Se lähti loppujen lopuksi aika helposti. Menin kentällä koulua noin puolisen tuntia ilman satulaa ja W oli niin hyvän tuntuinen että oli pakko jättää siihen ja heppa talliin. Käytiin samalla hakemassa Erikan kanssa pizzaa ja sitten kotiin katsomaan leffoja.


Tänään mentiin sitten sänkkäreillä. Poju kun ei ontunut niin mentiin melko normaalisti. Ravailin pellolla ja otin laukkoja molempiin suuntiin. Lopuksi sitten otimme molempiin suuntiin pellon päästä puoleen väliin niin lujaa kuin poika pääsi jaloistaan. Välillä sitten piti vähän himmailla.

Loppuravit kentällä. Poju pääsi venyttämään selkää ja meni tosi kivasti.

Huomenna estevalmennus aamulla, saas nähä miten menee.

Videomatskuu sännkäreiltä tulee jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti