sunnuntai 18. syyskuuta 2011

weekend ja nii edellee

Viimeksi tiistaina kirjoittanut, hupsista.
Koko viikko ollaan menty melko kevyesti. Paljon sänkkäreillä ja perjantaina oli todella paha koulutuuppaus fiilis päällä ja täten tehtiin todella paljon voltteja niin ravissa kuin laukassakin. Sitten tehtiin ympyröitä ravissa ja laukassa.
Kokeilin Wallulle kierreniveliä, Fulliksen vanhoja, mutta ei ollut oikein meidän juttu ne. Ratsastin kuitenkin perjantaina pelkästää kierrenivelillä ja Wallu ei oikein tykännyt niistä vaan heilutteli kielellä niitä ja louskutteli niitä.

Lauantaina poju oli vapaalla, omista henkilökohtaisistani syistä ja tänään menin sitten Wallun kanssa sänkkärillä ja kentällä ilman satulaa melko kevyesti.
Ravailtiin vähäsen ja muuten vain käveltiin. Wallu oli saanut laitumella ryntäisiin haavan, joka ei ollut syvä ja sitten oik. etujalkaan oli tullut melkoinen vekki, sitä siinä sitten putsailin. Tein betadine-vesi sekoituksen pulloon ja sitä sitten suihkuttelin haavoihin ja vielä lisäksi Aloe Vera judelia haavoihin.

Huomasin myös takajaloissa riviä, onneksi vasta alkuvaiheessa joten niiitä sitten hoidin. Ensiksi betadine-sekoitusta suihkuttelin vuohiskuopat täyteen ja sitten vielä aloe veraa vielä päälle. Toivottavasti lähtee pian pois. On se hyvä että poika saa olla laitsalla päivisin mutta ton takia ei kovin kiva, ku aika mutasta (ei mua haittaa vaikk onki mutaa) mutta se että jalat on nyt syksysellä kokoajan märät nii helposti tulloo riviä. Noh, ei auta muu ku vaa hoitaa pois.

Poju oli myös niiiin kurainen että puhdistukseen meni lähes puol tuntia. Wallu on myös saanut uuden ystävän, tai pitäisikö sanoa varsan itselleen. Laumaan tuli siis varsa ja Wallu kokee olevansa nyt varsan emä tai isi mutta todella suojelevainen sitä kohtaan.

Voin laittaa videoo koulutuuppauksesta kun saan ladattua youtubeen.

2 kommenttia:

  1. Käy katsomassa uusin postaukseni! olen haastanut sinut tunnustukseen! (:

    VastaaPoista
  2. haa okei käyn kattomassa! :D

    VastaaPoista