tiistai 27. syyskuuta 2011

letit

Wallun jalka alkaa olla jo todella hyvässä kunnossa ja turvotus on suurimmilta osilta laskenut. Ylihuomenna pitäis päästä takas selkään ja sitten kevyesti liikuttaen.
Tein toissapäivänä pojalle letit ja heti jo tallilla mietittiin että aionko tehä kiharoita (NOT hahaha) eli ideana oli siis käännösletit, niin että harja on yhdellä puolella. Kun olin leikannut harjan ja tasannut sen jo viikkoja sitten hyväksi  yhdelle puolelle ja nyt harja oli rönsyillyt molemminpuolin joten otin ohjat käsiin ja tein pikkupojulle söpöt letit.
Tosiaan ne ovat aika järkyt, mutta eipä niitä kovin moni katso. Hope so...

Tänään aamulla poju sai antibiootin niinku on jo saanut 4-5 päivää jo ja sitten käppäiltiin kentällä ja tehtiin tottelemisharjoituksia.
Eli minä kävelin ja poju käveli peräs ja pysähdys ja kun kävelin taaksepäin ni poju peruutti.
On mulla viksu poika kun heti kässäs mitä haetaan, ja joku oli myös kentälle jättänyt puomeja ja minikavaletteja ja niiden ympärillä tehtiin kaikenlaisia harjoituksia.

Kuten puomien väliin pysähdys ja peruutus. Pysähdys puomin päälle, niin että etujalat toisella puolella puomia ja takajalat toisella puolella. Ensiksi vähän ryysättiin pois niitten päältä mutta kyllä se sitten tajus mitä hain.
Lopuksi menin syöttelemään tallin viereen ruohoa, poju kun ei enää ole laitsalla.

Tänään vielä viimoisen kerran antibiootit niskaan ja se kuuri oli siinä. Onneksi.

9.10. olis koulukisat Husös, saas nähä päästäänkö sinne. Toivon mukaan poika on jo siihen mennessä kunnossa ja päästään takas treenamaan kunnolla. Mieli tekis kisata jo HelppoB tasolla mutta ei uskallus riitä, ensiksi me rämmitään nää HelppoC luokat läpi niin kattoo sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti