perjantai 2. syyskuuta 2011

rankka daaaaaaaagen

Tänään oli sitten vähän enemmän työskentelyä hepan kanssa.
Menin klo 12 tallille ja aluksi siivosin boksin ja pesin osan meidän suojistamme. Sen jälkeen hain pojun laitsalta ja laitoin kuntoon ja menimme sänkkäreille ratsastamaan. Menin muutaman kerran pellon ympäri ja aloin ravailemaan. Teimme paljon kiemuroita ja ympyröitä ja kahdeksikoita ja kaikkea niin että lavat aukesivat kunnolla.

Poika oli vähän kavereiden perään ne kun saivat olla laitsalla, mutta kyllä ne siellä hirnuili takaisinkin.
Otimme vielä laukkaa hieman pitkin peltoa niin että Wallu sai oikein kunnolla venyttää selkää ja mennä lujaa.
Lopulta pellolle tuli joku traktori joten päätimme vetäytyä kentälle. Teimme muutamat laukanvaihdot ja eteen alas ravissa, ja lopuksi poika oli todella hyvän tuntuinen.

Päivällä sitten heitin pojan vielä takas laitsalle, samalla tein kaikkea tallilla ja kävin kotona.

Neljältä tulin sitten takaisin tallille ja lähdimme maastoon. Eräs tallilainen lähti oppaaksi ja kiersimme reilu tunnin lenkin maastossa.  Menimme metsässä, kalliolla, ison moottoritien yli, metsässä, ison tien vieressä, puron yli, lammikoiden yli jotka oikeesti oli todella syviä, moottoritien ali, puusillan yli, pellon reunalla ja näimme muuten peuran ja sitten vielä sänkkärin kautta talliin.
Wallu oli todella kiva ja kuuliainen.
Liikutusta oli tänään reilu 2½tuntia, joten ihan kivasti sai purkaa energiaa. Sain myös uuden fleeceloimen käyttöön sillä päivällä satoi niin pistin ihanan limenvihreän loimen hepan selkään jotta kuivuis vähän ennenkuin lähdettiin maastoon.




Lopuksi annoin vain ruuat pojulle ja lähdin kotiin.
Anteeksi kuvien huonolaatu, ne on otettu kännykällä joten siis...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti