torstai 22. syyskuuta 2011

oh happy day

Tänään aamulla heräsin kuudelta laittamaan pojulle jalkaan kylmäyspatjan, sen takia noin aikasin että pääsen sitten kouluun menemään. Noh, jalka olikin turvonnut yön aikana todella pahannököiseksi ja lähdimme sitten viemään hevosta viikkiin.
Ensin tietenkin kävimme kotona nukkumassa vielä pari tuntia sillä saimme kyydin vasta ysiksi.


Menimme sitten traikun kanssa pihaan turpeet traikkuun ja hevonen ja heinät ja menoks.

Matkaan ei mennyt kauan ja jo kohta olimme perillä. Otimme Wn ulos ja kävelytin ihan pienen hetken ulkona kunnes siirryimme sisään.
Meidän tuttu eläinlääkäri katsoi Wn, tutki ja taivutti jalan. Juoksin heposen kanssa ees taas ja oli puhdas. Eikä reagoinut mitenkään, hieman aristi mutta ei mitenkään ihmeellisesti.

Sitten poju kuvauksiin, aluksi poju sai päiväkännit ja sitten matka jatkui kohti kuvaushuonetta. Jouduin itse häippästä sieltä sillä olen vielä alle 18v. joten siinä sitten aikani kuluksi lueskelin ilmoituksia yms.

Meni vartti, vähän päälle, poju tuli ulos huoneesta. Edelleenkin hieman hutera olo päällä. Saimme lähteä. Aloimme laittaa wallulle loimea ja suojia jalkaan kunnes Jenni, ell, tuli juttelemaan ja sitten paikalle vielä ilmestyi fysioterapeuttimme. Hän oli huomannut meidän nimen näytöllä ja tullut mahdollisimman nopeasti paikalle, onneksi meillä oli hänelle vain hyviä uutisia.

Jenni katsoi myös Wn hännän, kun aikaisemmin olin huomannut mädän näköistä ainetta hännäntyvessä mutta Jenni kertoi että saattanut tulla mäkäräisistä. Onneksi.

Nyt siis saimme antibioottikuurin, metacam-kuurin ja viikko kävelytystä ja ja turvotuksen laskeuduttua saa alkaa taas treenaa.
Oh happy day oh happy day!

Eli ei ollutkaan mitään vakavaa, muuta kuin paha imppari pamppari. Sitä siis tässä hoidellaan. Tulehdusarvot hieman koholla mutta se oli odotettavissa.

Wallu oli sitten kokopäivän tänään sisällä, jätettiin se sinne koska oli vielä vähän pöhnässä.

Sai heiniä koska sai jo syödä kuitenkin ja ulkona satoi kaatamalla niin ei laitettu sinne jäätymään kun sen pitää nyt levätä.

Älkää nyt ajatelko etten haluu laittaa hevost ulos jos vettä tulee, laitan hevosen säällä kuin säällä ulos sillä siellä on tietenkin kivempi olla kuin neljän seinän sisällä 24h mutta tämä oli nyt poikkeus sääntöön (:D) ei tule tapahtumaan (kopkop) ellei satu jotain dramaattista.
Huomenna heppakauppaan, jee, mennään siis Hippodomeen. Kesän alussa kun voitin sinne lahjakortin kisoista niin pääsee tuhlaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti