sunnuntai 16. lokakuuta 2011

dam didi dam didi dam didi dam dam dam dam dam

Hömhömhöm, mitäs sitä keksis kirjottaa.

Perjantai
Silloin lähdin Maijun ja söpöläisenPyrynponin kanssa maastoon. Matkasta muistiin jäi naurukohtaukset ja monetkymmenet melkein tippumiskohtaukset sillä Maiju yritti saada minut tippumaan. Olimme siis ilman satulaa. W meni Pn perseessä kii ja kun jarruttelin pojua niin Maiju vain kiihdytti Pyryä ja sitten W vain kiihdytti ja minä nauroin selässä ja yritin pysyä siellä ja roikuin harjassa kiinni.

Lauantai
Vuokraajakokeilija kävi ja yhteistyö päästään aloittamaan huomenna. Siitä sitten myöhemmin lisää.
Mutta sen jälkeen lähdimme Maiju + Pete ja Auri + Safi ja minä + W maastoon. Muut menivät ilman satulaa paitsi minä ja W.
Matkasta en jaksa kertoa sen enempää mutta pakko mainita kuinka positiivisesti yllätyin pojusta,
kun suostui seisomaan melko leveässä purossa joku 5 minuuttia ja siinä koko ajan virtasi vesi ja oli polviin asti syvää. Eikä sanonut mitään kun jouduin vetämään toisen hevosista puron yli ja W teki niinkuin piti ja kuunteli koko ajan ja meni hevosen eteen jota vedin ettei se riuhtaise itseään irti kädestäni ja karkaa tai jotain muuta. Muutenkin koko matkan ajan W oli aivan täydellinen. Täytyy myös mainita että tällä tallilla W on tuonut parhaat puolensa esiin, mm. kiinostuksesa ruunapoikiin. (xd)
donna ja uusi lelu jättipossu

Sunnuntai
Menin vasta illemmalla tallille, sillä päivällä maalasin pihavaraston ja muutenkin heräsin vasta puoli yhdeltä joten.

No sitten kun vihdoin pääsin tallille menin siivoamaan tarhaa ja kun Maiju tuli tallille niin pistimme Peten Wallun ja Pyryn kanssa samaan tarhaan.

Aluksi vähän haisteltiin ja sitten vähän seurattiin "uutta heppaa" ja sitten oltiin ihan parhaita kavereita.
Sitten ratsastin Wn, menin ilman satulaa ja ratsastin noin puolisen tuntia, sellaista tuupparointia. Mentiin avoa, pohkeenväistöä ja laukanvaihtoa pikkusen ja sitten ravailtiin.

Tälläinen viikonloppu on ollut ja huomenna takaisin kouluun, nooou. Mutta huomenna alkaa myös autokoulu joten saa nähä miten paljon aikaa jää koneelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti