perjantai 7. lokakuuta 2011

päivä klinikalla IGEN

Joo o, tuli taas päivä vietettyä tuolla Viikin klinikalla. Olipas kyllä jälleen kerran mukava päivä, varsinkin kun perjantaisin on vain yksi röntgenkuvaaja joka toimii niin pieneläinpuolella kuin heppapuolellakin.
Venattiin siinä sitten reilu tunti että päästäis röntgeniin. Aluksi Jenni katsoi kyllä suoralla ontuiko ja niinhän se ontui. Kaviota aristi kun pihdeillä puristi ja sitten suoralla ontui.
Kavio puudutettiin ja sen jälkeen ei enää ontunut eikä myöskään aristanut.

Sitten venattiin tosiaan röntgeniin pääsyä ja sitten kun poju vihdoin pääsi sinne odottelin ulkopuolella taas vaihteeksi.
Poju tuli sieltä sitten taas vaihteeksi ihan gänässä ja silmät puol tangossa.
Jenni sanoi että kuvissa ei näkynyt paisetta mutta hyvin mahdollista. Myöskin anturan ja maan välillä ei ole paljon yhtään kaviota välissä joten hyvin arka. Sanoi että voi olla mahdollista että saanut ruhjeen kavion pohjaa kun kenkä irronnut.

Hepalle pitää saada kengittäjä mahdollisimman pian sillä sitä ennen ei saa mennä ulos karsinasta ja kaviossa on haude tällä hetkellä ja senkin oli traikkumatkalla saanut hajoitetuksi. Kavioihin pitänee laittaa pohjalliset eli kavion ja kengän väliin pohjalliset. Yritettiin saada klinikan kengittäjälle aika mutta menis kolmen viikon päähä ja meidän oma kengittäjä on tulossa normaalisti kolmen viikon päästä mutta koitetaan saada jo ensi viikolle. Huomenna käydään katsomassa löytyiskö väliaikaisia "kenkiä" eli pikkupojulle tossu jalkaan..

Sitten kotiuduttiin neljän aikoihin ja sitten piti mennä kotiin syömään ja heti tallille mutta mulle osuikin D + A n valmennukset nyt illaks joten lähettiin sitten toiselle tallille pikku shettiksen luokse.
Mentiin maastoreitti (ravirata) läpi ja sitten kentälle. Aluksi A ja sitten D selkään. D jopa laukkasi toista kertaa ponilla ja sitten taas raviradalle loppukäynneiksi.

kavio, kuvassa näkyy antura ja haaleella kavioaine jota ei ole anturan olla melkein yhtään
hihhih, söpistely kuvia klinikalla kun poju on ihan gänässä
Hainpa sitten illan päätteeksi töihin, saas nähä suostutaaks mut ottaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti