torstai 13. lokakuuta 2011

puomi ja hermoromahduspäivä

Tänään menin sitten toista kertaa selkään pitkän loman jälkeen. Menimme kolmea puomia, ravipuomeja siis. Poju meni tosi mukavasti ne, niitä olisi voinut ehkä vielä pidentää sillä ne olivat puomi - 1,2m - puomi - 1,2m - puomi ja ne olivat perusraviaskeleen pituiset.
Yritin ratsastaa suht suoralla hevosella mutta välillä piti asettaa sillä takapää meinas hepalla menna ihan sekaisin.
Ensimmääisen puolen tunnin jälkeen poju kuumeni niin että tarjosi vain laukkaa niin kootussa että ei suostunut millään siirtää käyntiin tai raviin. No meinas itellä välillä pinna räjähtää mutta otettiin sitten aina seis - ohjat löysemmälle - hengitys - odotus 10sek ja sitten jatketaan. Pojukin siinä samalla rauhoittui, mutta yksi syy taisi olla kentällä olevat esteet jotka innostivat Wtä.  Laukkasimme vielä hetken ja teimme pysähdyksiä laukasta ja hidastuksia ja kaikenlaista. Sitten kävelimme hetken ja menin ottamaan kamat pois ja laitoin Back on track - selkähuopatyylisen.. ja sitten loimivyön ja rintaremmin jotta se pysyisi paikoillaan.

Käveltiin kentällä noin 20 min ja sitten vielä syöttelin ruohoa ukkelille noin vartin. Ei meinannut millään lähteä pois ruohikolta mutta pakko oli. Jalka tuntui hyvältä tänään ja toivotaan nyt että pysyy kunnossa.
Tänään mentiin kauppoihin ja ostin uuden satulavyön kokoo 115cm sillä molemmat vyöt (130cm) ovat liian pitkiä wlle.  Ostin myös vaaleansinisen satulahuovan ja se on todella muhkea ja ihana ja maksoin näistä molemmista vain yhteensä 19€.
Itselle ostin myös pinkin (MUAAHAHHA) minisuoristusraudan ja sitten lankaa jotta voin tehdä pipon ja kaulahuivin jaja kaikkea muuta tarpeetonta.
Äääää en löytänyt mitään kuvaa täytyypä siis ottaa kamera tallille ja ottaa uusia kuvia.. Anteeksi siis kuvaton postaus.. ://

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti