sunnuntai 2. lokakuuta 2011

huippuheppa

Tänään menin ilman satulaa ja W oli aivan mahtava. Kuunteli todella tarkasti istuinapuja eikä jäänyt ohjille roikkumaan, eli suoraan sanottuna kantoi itsensä. Vaikka olen nyt kaksi kertaa ratsastanut saikun jälkeen (to ja la siis tänään/eilen) ja tänään ravailin sitten hieman on hevonen silti ollut todella hyvä.
Erika oli kuvaamassa joten sain videomatskua ja tättätärää tein koulutuuppingtuupping videon. Vihdoinkin.

Tein todella paljon voltteja ja ympyröitä sekä väistöjä. Tein myös osaa kouluradasta, koska meillähän on viikon päästä koulukisat joten täytyyhän jotakin nyt harjoitella.

Sanna myös meni Wn selkään jotta tietää miten poju toimii.
Syynä on se, että lähden tiistai-iltana Nooran luo rattastelemaan heposilla ja tekemään kaikkea mitä Noora käskee ja sitten tulen takaisin torstai-iltana joten Sannan täytyy hoitaa W.

Maanantaina olisi tarkoitus vähän ottaa laukkaa mukaan, jos nyt ei huonommaksi mene. Haava on jo melkein umpinainen ja todella siistin näköinen. Mutta siinä kestää kun haava on aivan polven alapuolella joten iho venyy ja näin haava ei pääse rauhassa olemaan. Turvotus on laskeutunut, mitä nyt hieman nestettä jalassa mutta hyvin pienesti.

Poju ja varsa olivat myös tänään laitsalla taas. He pääsivät kahdestaan metsä/peltolaitumelle, eikä meinanneet ensin tajuta että metsän jälkeen oli myös peltoa missä oli ruohoa. Mutta kun tajusivat oli ilo suuri.
Huomenna he pääsevät toiselle laitsalle taakse, kunhan aidat saadaan fiksattua.. kjehkjehkjeh ;d

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti