keskiviikko 12. lokakuuta 2011

hackamoret


Didii tänää heräsin JO ENNEN KYMMENTÄÄ.. oijoi oonkohan tulossa kipeeksi, noo sitten siinä lähdin huristelemaan Nevakseen ja oli muute kylmä. Asteita mittari näytti +3 ja sitten kun skootterilla vielä siinä huristelee niin äkkiä ilma on kymmenen astetta kylmempää joten siis pukeuduin hyvin asianmukaisesti toppatakkiin, untuvaliiviin, toppahousut, lenkkarit ja tumput ja heti kun pääsin perille eksyi päähän KLn tupsupipo.
Mutta Nevakseen menin törmäämään Nelliin ja Giggeen ja sitten samalla hain lainaksi hakkikset eli hackamoret.  Joo halusin vähä kokeilla kuinka helposti saan murrettua hevoseni nenän kyllä.
No lähdin sieltä pari tuntia myöhemmin ja ajoin tallin kautta kotiin. Myöhemmin päivällä menin sitten takaisin tallille ja istuimme Maijun ja Aurin kanssa hieman "juttelemaan" vuosista.

Kunnes Maiju oli sitä mieltä että joskus pitäisi päästä kotiin ni mentiin liikuttamaan pollet, paitsi eräs joka on ELÄINRÄÄKKÄÄJÄ!! (muahahha joo sori oli pakko) Siis ei ole oikeasti sanon vaan sen hänelle lähes joka päivä aina eri syistä :d

Mutta tämän eläinrääkkääjän kanssa laitoimme sitten Wlle hackamoret suitsiin ja minulla itselläni oli erinäisiä ongelmia suitsien kanssa ja varsinkin suitsien osien joiden ei pidä jäädä suitsiin kun hackamoret laitetaan niihin. Ties vaikka W tarviikin kahdet turpahihnat.

Mutta menin sitten kentälle ja kävelin pitkillä ohjilla ja jonkun ajan kuluttua otin ohjat käsiin mutta vieläkin
suht pitkät ohjat sillä koko ajan pelotti että vedän liikaa ja tästä mainitsinkin pariin otteeseen ettei W toimi näillä, sitten minulle kerrottiin että eine kai toimi kun en käytä niitä tai jotain sinne päin.

Lopuksi kuitenkin kun olin hieman ravaillu ja sitten aloimme työskennellä käynnissä kunnolla niin uskalsin jopa ottaa vähän tuntumaa. Ratsastin koko ajan hevonen ihan suorana tai no niin suorana kuin pystyin. Nooran luona minulle kerrottiin että hevosella pitäisi ratsastaa mahdollisimman paljon suorana ettei tule vino heppa, noh minä viisas ratsastan usein hevonen vähän asetettuna tai vaihtelen asetusta paljon. Joten siis pyrin ratsastamaan tästä lähtien suorana. Ja W toimi todella siis TODELLA hyvin.

Huomenna aamulla aikaisin katsomaan yhppelyä ja sitten ajattelin itse mennä puomeja, ihan normaali kuolaimilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti