tiistai 4. lokakuuta 2011

matkalle hiiop

Kirjoitan tän päivityksen maanantai-tiistai välisen yönä joten nää päivien kohdat on tyhmästi kerrottu koska en osaa päättää onks tänää viel maaanantai vai tiistai..?

kuvassa ilmainen smoothie - oli aika kirpakkaa
Tänään/huomenna, tiistaina, siis lähden Nooran luokse vähän ratsastelemaan eri heposilla ja tulen takaisin torstai-iltana. Taisin jo mainita?
Noh jos en ni nyt ainakin mainitsin.

Wn liikutus on nyt taas alkanut normalisoitumaan. Tänään (maanantaina) mentiin W + minä ja Maiju + Pete aka räjähdysaltismukavamaastoheppa maastossa.

Mentiin melko lyhyt reitti kun oli aika aikataulutettu päivä (ei minulla siis) joten Maiju näytti uuden maastoreitin ja molemmat mentiin ilman satulaa.
Oli hauskaa. Meinattiin jopa mennä uittaa hevosii yhden talon pihassa olevaan uima-altaasen, tai no minä meinasin, Maiju ei oikein ollut mukana :D
Kuitenkin talliin päästyä ukkolle ruoka ja sitten kotiin.

Tiistaina, tänään/huomenna, liikutan Wn aamulla, toivon mukaa Maiju kerkee tallille jotta päästää taas maastoo. Tällä kertaa mukaan lähtee Maiju + Pyryponi (muahahaha) ja minä ja W.
Mutta jos Maiju ei ole herännyt aikaisin joudumme menemään kaksistaan maastoon.
Danielan ja Andreaksen valmennus siirtyy perjantai-iltaan, koska tosiaan itse olen Kirkkonummella silloin joten saas nähä mitä keksin heille. Viime viikolla D laukkasi ensimmäistä kertaa ja oli todella iloissaan.
opetin Donnalle PUM! - antaudu 

Kiitos ja kuittaus.. hmm en ikinä lopeta tollei nooo :D:Dd enkä myöskää laita hymiöitä, ehkä tän kerran :))

maanantain aamupala <3
Ohessa kuvia jotka ei liity mitenkään heppailuun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti