maanantai 5. marraskuuta 2012

esteitä vaihteeks viime viikolla hehheh

Viime viikolla oli tosissaan estevalmennus. Käytiin läpi viikonlopun suunnitelmat tarkasti ja niiden päätöksien takana menimme esteitä mitkä auttaisivat ja treenaisivat kisoja varten.
Alkulämmittelyt tietenkin, käynnissä ympyröitä ja voltteja ja paljon taivuttelua. Ravissa samaa jatkettiin ja otettiin mukaan vielä avotaivutuksia. Walpero oli aika hyvän tuntuinen ja meni hyvin jalat vatsan alla, kunnolla siis käyttäen selkää. Välillä jopa ihmettelin kuinka rentona se oikein meni.
Mentiin kolmoissarjaa ja en saanut lähestymistä oikein kunnolla hyvin. Joko liian lähelle tai liian kauas.
Mentiin myös pari kertaa rataa ja yksittäisiä esteitä jotka nousivat ja W korjasi hyvin jalkojaan, niin ettei roikottanut turhaan. Tulimme myös isoa okseria jolle piti tulla hyvässä laukassa mutta silti avuilla, W hyppäsi hyvin ja ilmavasti välillä tultiin jopa poikittain kun en vain saanut apuja läpi..




Hyvillä mielin lähdettiin siis kisoja kohti mutta kouluvalmennus viime viikolla ei mennyt niinkään putkeen. W painoi kädelle joka edelleenkin johtuu siitä että pidän siitä ohjasta enkä anna sitä ohjaa. Oma moka huono syyttää hevosta mutta turhan takia tulee huono fiilis joka jatkuu koko tunnin ja illan. Mutta näidempä takia käynkin valmennuksissa.

Tämä viikko menee Walperolla lepäillessä ja Vaavin aka Acsun kanssa pyritään tutustumaan toisiimme hieman paremmin.

pahoitteluni könötykseni ja kevennykseni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti