sunnuntai 11. marraskuuta 2012

VAAVIIII JA WALPEROOO

Pieni alkukevennys tähän alkuun. Eli hiphei olen tämän nykyisen ruskean sivuston feimi jeij...Ei vaan joku sitten on halunnut ilmaista että ketkä hengailee kenen kanssa ja missä ja hyvä ettei miksikin kerro.. Syyllistä ei olla vielä selvitetty meidän CSI taidoillamme mutta kyllä me sen vielä selvitämme.

Sitten asiaan.
Perjantaina olin Walperon kanssa estevalmennuksessa. Aluksi tulimme ravissa pystyä ja W oli ihan super, estettä nostettiin sinne 115cm asti suunnilleen ja W meni keposesti ja teki hyvää sille sen takalistolle ja eteenpäin rysähdyspyrähdyksille. Onkohan tuo edes sana?
Jatkoimme pysty - vesimatto linjaan johon piti saada kuusi askelta. Tämä onnistui myös melko onnistuneesti koko ajan ja Walpero oli erittäin hyvin pohkeen ja ohjan välissä. Ihmeellistä mutta totta.
Seuraavana oli kolmoissarja jota tultiin muistaakseni (?) molemmista suunnista eli pysty - askel - okseri - 2 askelta - pysty ja siis sama toiseen suuntaan mutta ensin 2 askelta ja sitten askel.
Tässä meillä tuli pieniä ongelmia mutta nekin korjattiin hyvin. Eteenpäinpyrkimys oli vähän liiankin kovaa ja tätä yritettiin hallita joka onnistui siis.

Lopuksi vielä rataa johon sisältyi tuo ensimmäinen linja ja s - linjaa ja tuo sarjaa ja yksittäisiä esteitä.
Lopuksi vielä okseria jota levennettiin ja korkeemmaksi vielä jotta takajalat leijailisivat kauemmin yläilmoissa ja sitä mukaan pikkuhiljaa suostuisi avaamaan hieman enemmän takaa.
Vaavilla sitten oli pelkkä kävelytys päivä koska hieman väsynyt ollut.

hello everybodyy
Eilen lauantaina menin melko kevyesti Vaavilla vielä ravissa hyvin eteen ja laukassa laukkailua mahdollisimman paljon eteenpäin lyhyitä pätkiä.


Walperolla ratsastin melko kevyesti paljon käyntiä ja pohkeenväistöä koska oikea takajalka varsinkin on ollut aika jäykkä. Hieman ravia ja vähän laukkaa ympyrällä ja sitten taas paljon pohkeenväistöä.



Tänään oli sitten se kaikista viikon odotetuin päivä, eli Vaavilla ensimmäinen estevalmennus suomen maakamaralla.

Siitä on videoo joten näette siitä lähes kaiken.

Mutta muuten kaikki meni hyvin hieman eräs okseri koitui ongelmaksi ja tätä sitten hierottiin ja hierottiin ja itse myös jännitin vielä pikkuisen kun eka estevalkku vaavilla mutta kyllä sieltä sitten kuoriutui jotain.



Wallulla oli tänään melkoinen työtunti, itsenäisesti siis kyllä menin. Aluksi taas vaihteeksi käynnissä paljon paljon pohkeenväistöä jota jatkettiin sitten ravissa ja jopas sieltä irtosi liikettä.
Molempiin suuntiin paljon väistöä välillä mentiin vähän liian lujaa ja pää ylhäällä mutta mitä enemmän tehtiin sitä paremmaksi se muuttui.

W oli jopa todella kevyt ja tunsin että itse olen jopa viikossa kehittynyt johonkin. Laukkaa ja oikea suunta oli yllättävän hyvä ja rento ja ihana.

Työstettiin sitä ja kaikki toimi ja sitten laukanvaihto ja kireys ja kaikki ei mennytkään nappiin. Työstettiin sitäkin puolta ja pikkuhiljaa siitä tuli jotain. Jätettiin laukka ja käveltiin pitkään ja vähän ravia ja poju syömään.

Tällä viikolla siis 2 kertaa käyty kouluvalmennuksessa ja 2 kertaa käyty estevalmennuksessa. Yllättävän paljon tulee vietettyä tallilla heh.

Latailen myös juuri samalla Ypäjältä videoita joten tulette saamaan nekin jopa tänään tai huomenna.                                
                                              HAUSKAA ISÄNPÄIVÄÄ ! 
heheh tykkään ottaa kuvia xd 

4 kommenttia:

  1. ahh onpas kaunis kaksari tol muikkelil ;D

    VastaaPoista
  2. miks teidän pitäis selvittää toi ht.net juttu? joku anonyymin epä(?)tosiläppä ja otatte noin vakavasti ku alatte selvittelee?:D

    mut kivan näköne toi uus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eihän me nyt sitä tosissamme tai no tosissamme ja tosissamme otakkaan mutta olisihan se ihan kiva tietää kuka sen on kirjoittanut tuonne ilmeisestikkiin joku joka tuntee miedät aika hyvin :Dd

      Kiitos kiitos :)

      Poista