torstai 22. marraskuuta 2012

pomppujaaa

Vähän on tullut taas päiviteltyä mutta asiaan. Tällä viikolla ollaan käyty jo kahdessa kouluvalmennuksissa. Ensiksi vaavin kanssa tiistaina, jolloin käyntityöskentely oli aika vaivalloista ja eteenpäinpyrkimys ei ollut vahvin. Teimme paljon voltteja ja siirtymisiä ja välillä laukka - ravi - laukka siirtymiset muuttuivat laukka - paikallaan laukka - laukka, tyylisiksi. Loppua kohden se kyllä parani.
Walperon kanssa oli sitten eilen kouluvalmennus ja ai että että ponski oli hyvä heti alusta alkaen. Katsojat veikkailivat että kenen pellolla se on käynyt popsimassa jotain vahvempia kasveja kun niin pilvessä leijaili poni siellä. Walpero oli siis alusta alkaen todella rento ja alkukäyntien aikana tein paljon pohkeenväistöä joka aktivoi oikeata takajalkaa työskentelemään paremmin. Teimme aina pari volttia samaan kohtaan ravissa ja sitten sulku. Laukassa myös voltteja ja pääty-ympyröitä ja pitkät sivut ravissa sulkua.

Tänään on walperon estevalmennus ja huomenna sitten vaavin. Kuvamateriaalia yritetään saada.

Tässä viikonlopulta walperosta lupaamani video. Videoon laitoin musiikin sillä taustakommentit ovat melko omalaatuisia kuten muun muassa " vööi walpero on niin hieno kouluheppa, paljon pookkanoita " ja "paljon paljon pookkanoita wälperölle kun niin hieno tuitui"... Videon lopussa myös kuvaajalta terveiset..

                                                     VIDEO TÄÄLLÄ

4 kommenttia:

  1. Ihanaa, onpas toi kuvaaja kaunis :O omggg

    VastaaPoista
  2. ps. Piti nyt vähä sössöttää ku se meni nii hyvin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. menihän se joo aika hyvin ja koko tällä viikolla se on menny ihan superrrr hyvin :)

      Poista