torstai 29. marraskuuta 2012

viikkonen

Tosiaan koneella kauheasti ei ole tullut vietettyä aikaa joten senkään puolesta ei ole tullut kirjoituksia vaikka niin taisin lupaillakkin.
Kouluvalmennukset ma ja ti menivät molemmille heposilla kaiken kaikkiaan yllättävän hyvin ja tiistaina minut laitettiin myös estevalmennuksee walpurin kanssa.
Estevalmennuksessa mentiin vähän kovaa ja sellaisella kisatemmolla. Valitettavasti ei tullut kuvamateriaalia sillä se tuli aivan yllättäen.

Tänään olin myös Vaavin kanssa estevalmennuksessa ja siitä jopa onkin videomateriaali. Tosin olen laiskalla tuulella joten tänään videota ei tule mutta saatte viime viikon valmennuksen esille.

Sovimme myös valmentajan kanssa että parin viikon päästä menemme Acsun kanssa ensimmäisiin kisoihin. Lähinnä katsomaan miten kuljetus ja muualla oleilu tapahtuu tämän höpsöhepan kanssa.
Kengityskin sujui keskiviikkona hyvin.
Eilen teimme vaavin kanssa muutamia laukanvaihtoja ja lähes kaikki 10 onnistuivat täydellisesti.  Sulkutaivutus ja hupsista ponski vaihtoi todella upeasti. Olin pelkkää hymyä siinä vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti