maanantai 10. joulukuuta 2012

alkeiskurssille joops

Musta alkaa pikkuhiljaa tuntua etten enää osaa ratsastaa. Okei joo, kouluvalkuis menee hyvin ja shillee ja estetunneilla koko ajan paremmin. Mutta tänäänkin kun yritin Vaavin kanssa työskennellä siirtymisiä niin ei herranjumala että musta tuntu etten oikeesti enää osaa ratsastaa.
ujo naapurihobune
Tosin asiaan voi vaikuttaa se että sillä oli eilen vapaapäivä mitä sillä ei todellakaan ole usein mutta se sai olla ulkona.

Walperolla sitten eilen kävelin ja taivuttelin käynnissä ja sellaset reilu puol tuntii tein sitä ja heppa takas talliin.

Tänään oli sitten tuuppauspäivä molemmilla. Aluksi siis Vaavi kuten jo mainitsinkin. Mikään ei sujunut ja aloin jo turhautua. Kauan työstettiin tätä ja kauemminkin olisi voinut mutta aika alkoi loppua sillä maneesissa alkoi kuudelta tuplatunti joten ylimääräisiä ei kiitos maneesiin ja mulla oli vielä Walpero ratsastamatta.

Kuitenkin muutama hyvä käynti- ravi - käynti saatiin ja sitten pitkät ohjat ja loppukäynnit. Saatiin työskenneltyä ahkerasti kuitenkin lähemmäs tunnin noita siirtymisiä ja päätin jo että ne ovat meidän tämän viikon DO IT- juttu.


Walpero oli sitten ihana ja pelasti päiväni. Toimi kuten piti ja teki täydellisiä käynti - ravi- laukka- ravi - laukka siirtymisiä ja jopa loisti oikein laukka- käynti - laukka - pysähdys siirtymisillä että välillä jopa hymyilytti kuinka mun ei koulutuuppariesteilläkierroksillakäyvä hevoseni voikin yllättää niin iloisesti.
Menin ilman jalustimia ja Walpero oli niiiiin hyvä, onneksi sillä siellä oli alkamassa tuplatunti joten päästiin sitten kävelemään ulos hyvillä mielin.

Tällästä tänään ja eilen. Huomenna Vaavin estetunti ja lauantaina sitten estekisoihin HUI!

ps. käykääs kattoo Vaavin esitttely tuolta ylhäältä ^^ ! :)

hieno walpero venyyvenyy sydän<3 td="td">

2 kommenttia: