maanantai 17. joulukuuta 2012

EstevalGGu

Eilen olin Vaavin kanssa kentällä noin tunteroisen ja tehtiin paljon laukanvaihtoja, einiin hyvällä menestyksellä. Kuitenkin kentällä meno oli raskasta, ja siinä lumipyryssä yhden valon varassa saatiin onnistumisia. (Pirun aluevalmennukset... noei onhan ne kivoi)

Walperon kanssa olin sitten maneesissa reilu 1½ tuntia. Lähinnä tunti tehtiin käynnissä kaikenlaista ja laukassa puomeja ja ympyröitä.
Aluksi Walperolla oli ûberpaljon energiaa jonka seurauksena mentiin pitkin seiniä ja niin edespäin. Yhtäkkiä se rauhoittui ja sitten mentiinkin vain käyntiä.

Tänään oli Walperon estevalmennus. Alkuhäsläilyn jälkeen W oli todella mahtava.
Aluksi tultiin puomeja, minä ja W hieman vähemmän sillä työstimme eräässä kulmassa volttia todella todella paljon. Kulmassa oli nimittäin LUNTA siis herranjumala sellaista valkoista ainetta jota ei yleensä ole maneesissa. Mutta pihalla senkin edestä ja tämäkös oli meidän järkyttyneen Walperon mielestä aivan kauheata ja tämän seurauksena pitikin tehdä joka kerta hienot pukkilaukka-pystyynnousemis-pohkeenväistö-takaosakäännökset voltin aikana. Pikkuhiljaa saatiin rentouduttua ja tehtiin puomien väli juttui vähän lisää. 6-5 askelta oisko se nyt ollut 17 metriä.
Vaihdettiin tehtävää pysty - 8 askelta - pysty tehtävään. Seuraavaksi oli tehtävänä sarja jossa oli okseri - askel - pysty - 2 askelta - okseri - 6 askelta - kapea  tätä tultiin useampaan kertaan, Walpero kun halusi ottaa 5 askelta kuuden sijaan.

Lopuksi vielä hieman vertailun aihetta viime tuntiin. Elikkäs samaa okseria kuin viimeksi ja kyllähän se Walpero hieman enemmän avasi takajalkoja.

2 kommenttia:

  1. Vitsit Walpero näyttää tosi hyvältä tossa videossa! Ei näytä yhtään semmoiselta rynräilevältä ja muutenkin paljon tasaisempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kiitoksia :) Jeppp tähän me pyritään tällä meidän treenauksella ja onneksi alkaa näyttää tuottavan tulosta :)

      Poista