sunnuntai 2. joulukuuta 2012

DAY 2

Pieni huomautus ennen kuin sepustan päivänkulun. Eli siirsin joulukalenterin tuonne välilehteen ^ eli sieltä löydätte nykyään sen jotta niiden jotka eivät halua seurata joulukalenteria ei tarvitse sitä täällä ns. "blogipuolella" lukea.

Päivä kaksi valmenuksessa. Nukuin pitkään sillä vaihdoin hieman suunnitelmiani. Alunperin olin suunnitellut meneväni ensin ratsastamaan Wallun ja sitten vasta Acsun valmennus mutta päätinkin toisinpäin.

Koiruli piitkälle lenkille ja käytiin kaverini aka privatekuvaajani kanssa kävelemässä melanderin tallille katsomaan oisko siellä tuttuja mutta eipä ollut joten takasin kotiin. No ainakin koira sai pitkän lenkin.

Siitä sitten lähdettiinkin jo kohti Ruskeasuota ja kerettiin hetkeksi mennä katsomaan edellisten valmennusta.

Siitä sitten Vauveli valmiiksi ja hetkeksi "kävelemään" eli eihän tuosta kävelystä tullut mitään kun oli pimeätä ja poliisit tekivät siinä pihalla ties mitä ja tarhassa oleva heppa veti rallia siellä joten mekin sitten katseltiin tähtiä eli mopo lähti vähän keulimaan ja sivuttaisliikettäkin taidettiin tehdä useampaan kertaan.

Onneksi päästiin maneesiin nopeasti, sillä meidän alkuveryttely oli siinä. Tuli käytyä piffit ja paffit läpi ja sun muut Pyhä yrjön tasoset koululiikkeet.


Aluksi alkuverkattiin ja no loput näettekin videolta. Acsu oli todellä hyvän tuntuinen ja Ykäkin oli onneksi tyytyväinen.


Ensi viikko menee Acsun puolesta kevyemmällä liikutuksella, huom alkuviikko. Walperon ajattelin klipata huomenna kun sain tutuilta klipperin lainaan, siitä sitten vaikka huomenna lisää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti