keskiviikko 5. joulukuuta 2012

brummbrumm

Maanantaina oli Walperon klippausrumba. Menin tallille jo kuudeksi mutta siinä aluksi jotain sähelsin tavaroiden kanssa ja odottelin että kaikki hevoste olivat tuotu sisään niin voisin laittaa konimuksen käytävälle.
Lainasin erään meidän tallilaisen klipperiä sillä omamme on vaihteeksi huollossa. Tämä lainaamani klipperi oli akkukäyttöinen. No eihän siinä mitään olin valmis hieman ennen yhdeksää, jepp, hepat saivat sitten vapaapäivän. Ennen ei ole mennyt kuin vajaa tunti klippaukseen mutta nyt jouduin vaihtamaan akkua 5 minuutin välein ja odottamaan josko vara-akku toimisi paremmin ja taas vaihto.
Samalla kun vaihdoin akkuja ja aloitin uudestaan klippaamisen alkoi jo uusi akku hyytyä jolloin karvanleikkaus ei ollut kovin hyvä.
ennen klippausta


Loppujen lopuksi kuitenkin selvittiin ja nakupellehän siitä tuli.

Tiistaina olimme Vaavin kanssa kouluvalmennuksessa ja Walperon kanssa estevalmennuksessa.

Koulutunnilla teimme paljon sulkua ja Vaavi oli ihan super. Hienosti taipui ja kuunteli pohkeita erinomaisesti.
Sulkujen jälkeen teimme laukassa paljon voltteja ja temmon vaihteluita. Laukat onnistuivat hyvin mutta pikkuhiljaa Vaavi alkoi väsyä ja sen huomasi siinä että päällä leikkiminen alkoi ja selän käyttö väheni. Lopuksi vielä avoa ja tämä oli jo omalta osaltani tuskaa. Vaavi leikki leikkimistään mutta silti teki jotain töitä.
Eteen-alas venytys ja pitkät ohjat. Loppujen lopuksi suoriutui ihan hyvin ja jopa työskenteli kootusti vaikka tätä ei vaadittu siltä.

klippauksen jälkeen
Estevalmennuksessa Walperon kanssa meillä oli tehtävää. Walpero oli saanut paaaaaljon energiaa ja arvelin sen johtuvan vapaapäivästä + pakkasesta + karvojen vähenemisestä. Selvästikkin mentiin kovaa mutta äänen avulla ja omalla rauhallisuudellani saatiin poitsua rauhoitettua ja jumppasarjat sekä kahdeksikot kapeilla pystyillä onnistuivat. Lopuksi muutama isompi okseri noin 110cm, pari kertaa itse lähdin Walperon energisyyteen mukaan ja tyrkkäsin liikaa vauhtia mutta viimeinen hyppy onnistui hyvin kun pidin loppuun asti.

Tänään suunnitelmissa Walperon koulutuuppaustunti ja Vaavilla kevyesti. Tämä viikko mennään vaavin osalta siis melko kevyesti sillä viime viikko oli raskas. Eli kouluvalmennus oli ja perjantaina estevalmennus ja muuten paljon kävelyä ja vähän ravailua ja laukkailua.
Walperolla sitten treenataan miten muutenkin pakkasista huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti