perjantai 21. joulukuuta 2012

vaavin pomppuja

Eilen oli vaavin estetunti. Ei vaan onnistunut ei. Se vei mua 6-0 ties mistä repinyt nuokin energiat.

Walperolla menin sitten ilman satulaa, ravia ja laukkaa ja muutama estekkin hypättiin ihan mielenvirkistykseksi.

Tänään olin molempien ponsujen kanssa pellolla. Ensiksi Walpero. Käveltiin muutama kerta pelto läpi ja sitten pitkä suora ravia. Jonka jälkeen käveltiin takaisin ja sitten laukkaa, välillä piti vähän hidastella vauhtia kun W on taas vaihteeksi kerännyt hirveät energiat ties mistä. 
Muutama kerta näin ja sitten käveltiin takaisin kotiin. Poju tarhaan jossa veteli sitten rodeopukkisarjaa. 

Seuraavaksi Vaavi. Vaavi sisälle ja nopsasti kamat niskaan että keritään vielä valosaan aikaan pellolle. Pitkin ohjin sitten käveltiin pellolle ja samaa tahtiin kuin Wallun kanssa. Ensiksi esiteltiin pelto ja sitten ravia ja laukkaa. Yhdessä vaiheessa vaavi rupesi hieman protestoimaan ja yritti söpösti pukittaa huonoin tuloksin. Pieni karjasu ja Vaavi oli jälleen kiltti mammanmussukka. 
Vaavilla uskalsin jopa mennä täysiä kun sen sai niin hyvin hanskaan.  Ohitettiin jopa matkalla haukkuva ihan hullu suomenajokoira vai mikä lie ja vaavi vähän yritti piffiipaffii mennä mutta rentoutui heti kun päästiin vain ohi.

Seuraavaksi kotiin. Vaavi tarhaan ja voi herranjestas noilla kahdella ei energia lopu. Vaikka kuinka treenais. Ehkä se sitten on vain hyvä asia ettei kunto lopu helposti. Huomenna vähän kevyemmin ja sunnutaina sitten jälleen pellolle kera seuran Saas nähdä pysytäänkö selässä vai ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti