keskiviikko 22. helmikuuta 2012

finally

Noniiiin, muistin tänkin paikan.
Viikko on vierähtänyt paljon on tapahtunut. Torstaina Wllä oli vapaa päivä ja kävin vähän rapsuttelemassa. Sekä ruuat työntämässä nenun eteen. Perjantaina Nelli meni, kai niillä ihan hyvin oli menny.

Lauantaina mentiin maastoilee, piti mennä suht rauhassa minä kun olin torstaista asti ollut melkoisessa kuumeessa. Mutta kun toinen heppa tuli perässä niin ensi piti pysähtyä ja vasta sitten voitiin liikkua kun tämä oli tullut luoksemme. No mutta ei kun toinen tahtoi laukata niin eikun mekin laukattukkin myös perässä. Ilman satulaa toki olin ja vaati kyllä pieniä selviämisen taitoja pysyä selässä kipeänä mutta reissusta selvittiin ehjin nahoin.

Sunnuntaina pääsin maneesiin illalla, siellä kun oli pudotettu lumia päiväsellä. Aloitin ravailut ja ukkeli oli vähän epäpuhdas (korjataan niin että muutkin ymmärtää, eli lihakset ns. jumissa joten liike ei ollut "oikea", ööääöö vaikee selittää mut koittakaa ymmärtää mutta siis ei ontunut) joten otin laukkaa ja siitähän ponski vertyi suht hyvin. Otin vähän vielä ravia, taivuttelin ja thatsit.

Maanantaina taasen kävelytin noin 20 minuuttia maasta käsin, jos se lihas olis vielä jotenki vähän, mutta näytti suht hyvältä.

Tiistaina mentiin sitten vähän enemmänkin. Tehtiin paljon vastalaukkoja, vastalaukassa voltteja ja pääty-ympyröitä ja vaihtoja. Vaihdot olivat melko hukassa ratsastajalla. Gramaaneilla toki mentiin, ei ollut kyllä minun valintani. Loppuun vielä ravia ja hyvät loppukäynnit ettei mee kipiäksi.

Tänään olisi sitten tarkoitus jonkinnäköistä koulu/puomi tehtävää vääntää, saas nähä mitä keksin.

3 kommenttia:

  1. jos sun heppa on ep miks ratsastat sil??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ratsastin sillä siksi koska se ei ollut ep..

      Se ei ole ollut ollenkaan kokonaan ep, eli toiseen suuntaan aluksi on ollut vasen etujalka vähän ep mutta kun on vertynyt niin puhdas kuin mikä

      eli lihakset ovat olleet hieman jumissa, joten pitää vain ratsastaa ja verrytellä hieman enemmän

      ontunuthan se ei ole ja se vähäinen epäpuhtaus on lähtenyt sieltä lavoista/ryntäistä, nyt kun heppa oli ollut treenissä ja sitten yhtäkkiä taasen tuli melkein viikko lomaa

      mutta jos W ontuisi niin en minä sillä kyllä ratsastaisi

      Poista
    2. korjasin nyt tuohon tekstiin niin että kaikki suht ymmärtävät mitä ajan takaa

      eli eli hevonen ei ole missään vaiheessa ontunut mitään jalkaa, pari tyyppiä ehdotti että on saattanut tuo myös johtua siitä jos karsinassa hevonen on pitänyt bileet mutta huu nou

      Poista