perjantai 10. helmikuuta 2012

reissua pukkaa

Eilinen dagen meni puomeja harjoitellessa. Monet ovat jääneet kotiin värjöttelemään mutta ei trûûheppikset. Joo eli pakkasta täälläpäin on ollut sellaiset -20 molemmin puolin, tänään aamulla oli -30 ja silti jouduin kouluun menemään.
Miksei suomessa voi olla jotain pakkasrajoja kouluun menemisestä? Esimerkiksi vaikka -15 ja 20cm lunta vois olla ihan hyvä raja. Niinku jenkeissä kun on -10 astetta ja lunta on tullut 5 senttiä niin porukat on kauheissa paineissa ja kouluun ei tarvitse mennä. Miksi me elämme tälläisellä antarktiksella pallonpuoliskolla jossa on ihan normaalia että koulussa ja töissä käydään vaikka on -40 astettaja lunta on sen pari metriä?

No kukkaruukusta asiaas, eilen siis tosiaan mentiin puomeja. Laitoin toiseen päätyyn kaksi puomia ympyrälle niin että ne olivat toistensa vastakohdat ja sitten yhden puomin vielä toiseen päätyyn niin että väliin tuli 20metriä.

Tein paljon ravissa töitä ja W oli alusta alkaen todella hyvän tuntuinen. Menin ravissa puomeja niin että normaalisti linjassa olevien puomien yli ja sitten ympyrällä. Myös ympyrällä olevien puomien välissä vaihdoin aina suuntaa ja puomin yli, eli kahdeksikkoa niiden yli ja keskeltä ja niin.

Sitten laukassa tehtiin ihan samoja juttuja, laukka oli todella hyvän tuntuista, pyöri hyvin ja oli melko tasaista ja kuunteli toooodella hyvin istuntaa. Vähänkin jarrutin ni pum heppa pysähty.
Walperolla oli martingaalit ettei nostais päätä korviini asti. Tää myös auttoi siinä etten alkanut vetää ohjasta niin paljoo kun se meni sillai jännästi.
Linjassa olevat puomit, normaali 6 askelta saatiin siihen ja sitten pidennettynä 5 askelta. Öhh? No mutta joo sitten tehtiinkin vähän kootummin ja saatin hyvin 8 askelta. Olisi tullut enemmänkin mutta ei viittitty alkaa kauheesti lyhentää ku viimeks vuos sitten tehtiin näitä lyhennysjudeleit paljon. Pikkuhiljaa.
Loppuravit ja poni talliin, poikaparka ku partakin jääty. Se oli sit tosi kiva hinkata kaikki kuolat enkkuvilttii.

Meidän kisat ensiviikonlopulta on peruttu. DÄMMIT, niitä odotin aika kivasti.
Tänään oli vika päivä ilmottautua kisoihin mutta hihhih joku oli unohtanut ilmoittaa noille maksajille että hevosen lupamaksuki pitäis maksaa ennen kisoi.

Noo ei siin mee ku se viikko et hevosen lupamaksu päivittyy KIPAan...
Ehkä sit taas maaliskuus koitettais.

Sunnuntaina lähden vanhojen risteilylle ja takaisin tulen sitten tiistaina eli tässä nyt tulee pari päivää ilman päivityksiä.

Pahoitteluni.

5 kommenttia:

  1. mut niis jotka ei mee kouluu ku on lunta, ne tekee ne päivät esim ennen kesälomaa-> se on lyhyempi kuin ilman lomapäiviä talvella eli mielummi tälleee ku tääl:D

    VastaaPoista
  2. what ta fak, miks en oo tienny et sullaki blogi :D

    VastaaPoista