torstai 16. helmikuuta 2012

long time no see

Lauantaina menin pojulla noin 40 minuuttia ja sitä aikaisemmin se kengitettiin. Maneesissa pojulla vähän perse lenteli ja meinattiin pariin kertaan osua lähimpiin ratsukoihin. Energiaa oli.
Sunnuntaina ratsastelin martingaalien kanssa ja otin enempiä energioita pois, koska Nelli meni sillä sitten maanantaina. Heillä oli kuulemma mennyt ihan hyvin.

Tiistaina tosiaan tulin suomeen ja sitten siinä hetken vietettyäni aikaa menin tallille.
Menin pojun kanssa ensin golfradan läpi ja siitä jatkoimme tukkitietä kohti. Siellä oli jo todella pimeää ja puita oli kaadettu paljon ja joku ihme avaruusaluksen näköinen vempele kkulki siellä joten tulimme takaisin päin tallia.
Mentiin myös pellolla. Otin paljon ravia ja laukkaa ja polle puuskutti.

Mentiin vielä maneesiin hetkeksi, ravailtiin ja tehtiin voltteja. Sitten pari laukkaympyrää ja loppukäynnit.

Tänään keskiviikkona, menin vasta kahdeksan aikoihin tallille. Mulla kun sattuu olemaan tota koulua vähän pidempään vielä nyt muutama päivä kun mulla on vanhojen tanssi treenejä.
Elikkäs elikkäs tänään siis juoksutin pojun vain. Vasempaan suuntaan oli vähän epäpuhdas, sillä oli eilen kenkä irronnut ties minne ja tänään oli saanut uuden kenkulin. Otin loimen pois ja molempiin suuuntiin ravia ja laukkaa. Vasempaan suuntaan tosin oli vähän epäpuhdas vain ravissa, annoin sen sitten laukata paljon eteen ja tsädäm se oli varmaankin ollut vain lihasjumia tai vastaavaa sillä tämän jälkeen oli aivan puhdas.

Huomenna tas illalla tallille, tarkoitus olisi vähän paremmin ratsastaa kun perjantaina taas en pääse tallille kun on vanhat ja jatkot ja ymsyms. Joten Nelli menee taas. Anteeksi kuvaton postaus muttta nyt vähän kiireessä päivitin ja väsymyksen vallassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti