torstai 2. helmikuuta 2012

rodeopukkiponi

Eilen tosiaan mentiin hetki maastossa ja hetki maneesissa. Käveltiin lähes 40 minuuttia ja pari kierrosta ravia ja pari laukka-askelta.

Tänään menin aikasin tallille mulla kun sattuu olemaan koeviikko niin koulussa ei aikaa vietetä. Menin ilmansatulaa ja villavilttien kera.
Lähin maastoon kun niin hieno ilma oli ja se sitten venyi lähes kahden tunnin maastoksi.
Kierreltiin uusia maastoja, noita kun en kauheasti ole kierrellyt. Käveltiin pellon reunoja ja löydettiin joku talli ja sitten laukattiin takaisin päin melko hallitusti.

Käännyttiin toiseen suuntaan ja löydettiin tiemme tukkitielle joka on leveä kuin mikä ja pitkä kuin niili. Siinä olisi ihan hyvin mahtunut menemään 4 hevosta vierekkäin mutta oltiin vain minä ja Walpero.

Laukkailtiin ja ravailtiin sitten toiseen päähän ja mietin vain että kuis kauan tää tie jatkuu. No puolen tunnin päästä päästiin sitten siihen toiseen päätyy ja turpa kohti takaisin. Laukkailtiin taas melkein hallitusti ja sitten kun otin Wn haltuun niin kuunteli todella hyvin ja laukkasi lähes paikoillaan kuin mikäkin kouluponi.
Viimeinen pitkä ylämäki mutta ei niinkään jyrkkä laukkasimme lujaa, niin lujaa kuin hevosesta lähti. Puolessa välissä matkaa poni veti pään alas ja hullu rodeopukki sarjatulitus alkoi kiitolaukassa. Siinä sitten yritin pitää itteni selässä, kun satulaakaan ei ollut ja poni leikkii omaa hauskaa. Sain sitten melkein ylämäen yläpäässä Wn pään ylös ja sitten pysähys. Käveltiin sitten loppumatka takaisin rauhallisesti ja täytyy myöntää että nauroin rodeon aikana niin että kyyneleet valuivat silmistä. Poikaparka kun yritti päästä minusta eroon ja pitää hauskaa.
Talliin päästyämme poju oli vielä virtaa täynnä mutta jätimme siihen kun ulkona oli kuitenkin sen verran kylymä ettei hikeen viitti vetää eikä kauheasti muutenkaan rasittaa.

Huomenna menen Zigen ja sitten Walperol will see.
Nytten lukemaan ruotsia ja parhaiten ruotsia oppii kattomalla Ponnyakuttenia ! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti