torstai 2. helmikuuta 2012

muutostako?

Elikkäs nyt en aio kertoa mitään meijän tekemisiä vaan väsäsimpäs tälläiset kuvat meidän parista vuodesta. Miettikää miten ollaan kehittyneet ja kommentoikaa toki jos mieli tekee.


Tästä kaikki lähti. Pieni kuiva ja lihaksiton heppa joka sytytti kipinän välillämme. Ensimmäinen kausi mentiin muutamat kisat ja sitten tulikin stoppi meidän matkalle. Tuli kesä ja kesä meni hoideltaessa ponnya. Pikkuhiljaa lihakset kasvoivat ja osaaminen.


Kaudella 2011 piti nyt sitten päästä vihdoin kisaamaan kun vuosi oltiin jo sairasteltu ja hoideltu. No eipä siinä mittään alkukausi kisattiin, huonolla menestyksellä mutta siihenkin löytyi syy. Ja noniin, taas jäätiin sairaslomalle.


Kaksi kautta takana ja sairaslomaa enemmän kuin laki sallii. Josko nyt olisi meidän vuoro? Lihakset ovat kasvaneet huimasti ja nyt olisi siis aika aloittaa meidän kunnon taival.
Koulupuoli on selvästi parantunut. Ollaan päästy sieltä Helppo Ööstä hieman ylöspäin ja esteiden kanssa vielä paremmin. Nykyään treeneissä hyvä jos kerran kolahtaa ja harvoin enää tipahtaa. Hyppää jopa todella pyöreästi. Harmi vain että vielä ei ole kuvia tältä vuodelta niin paljoa mutta siinä parhaimmat mitä löysin ja nekin on kaapattu videoilta.

Tälläinen pieni kuvapostaus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti