perjantai 24. helmikuuta 2012

pumpumpampam

Keskiviikkona tosiaan mentiin puomeja. Pistin keskihalkaisijalle kaksi puomia ja niitten ympärillä ja yli mentiin. Paljon kootussa laukassa ja vastalaukassa tehtiin myös paljon töitä.
Walpero oli todella hyvä ja kuunteli hyvin pohjetta, tosin lähti välillä alta juoksee kun oli raippakin mukana.

Eilen menin aluksi todella pitkät alkukäynnit, reilu 20 minuuttia. Kuuntelin musaa ja kävelin samalla sitten. Ravailtiin ensin pitkin maneesia ja sitten laukassa sama juttu. Muutama vaihto ja sitten aloitettiin työt.
Tehtiin paljon vaihtoja ja välillä herra sitten hermostui tästä. Alkoi hyppimään ja pomppimaan joka suuntaan ja välillä nousi etupää ja välillä sitten takapää.
Välillä nauratti välillä taas itketti. Mutta loppujen lopuksi poitsu oli oikein hyvä. Vaihdoissa jouduin todella paljon ottamaan kiinni koska vaihdon jälkeen tahtoi hän lähteä juoksemaan ja pukittelemaan. Vaihtojen jälkeinen rauhallisuus oli siis päivän idea.

Loputeltiin sitten ja kävelin taas pitkät loppukäynnit, musiikin tahtiin eli meni taas sellainen 20 minuuttia.
Mulla oli vielä reilu tunti jäljellä ennen kuin kyyti saapui joten heitin back on trackin heposen selkään ja taluttelin maasta käsin maneesissa puolisen tuntia ihan vain huvikseen kun oli tylsää.

Olin putsannut jo kaikki kamat joten aikaa oli. Tuosta Back on Trackista sen verran että siihen en oikein usko mutta pojun selän on lämmittänyt hyvin kun se oma lämpö kimpoaa takaisin joten aina treenin jälkee olen heittänyt sen selänjudelin selkään ja antanut olla siinä niin kauan kun omia juttuja järjestelen eli semmoinen puoli tuntia on.
Eipä ole ollut selkä jumissa mutta ei se välttämättä siitä johdu.

Tänään menin melko kevyesti. Mentiin aluksi Nellin kanssa alkukäynnit tiellä, ja sitten maneesiin. Laitoin gramaanit ettei poitsu nostelis sitä päätä välillä. Ravailua ja laukkailua hetki ja sitten tehtiin laukassa hetki töitä. Paljon ympyröitä ja sisäjalka ja ulkokäsi piti huolen ettei takajalat jääneet sisälle tekemään omaa uraa.
Ukkeli ymmärsi jutun ja ei sitten enää paljoa tarvinnut avustaa.
Lopuksi vielä vähän ravissa lisättyä ja loppuravit pitkin ohjin ja käynnit taas maastoon Nellin kanssa.

Sunnuntaina meillä on sitten pitkästä aikaa kouluvalmennus, sain vihdoinkin varattua meille sellaisen ja sitten tiistaina hoppinghopping.

Nyt tämä ilta menee pizzaa syödessä ja karkkia ja sipsiä mässyttäessä (urheilijan ruokavalio ;)) kera erikan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti