torstai 24. toukokuuta 2012

hupsista

Päivittelyt vähän jääneet kun oon ollut menossa taas koko ajan.
Sunnuntaina käytiin rento maastolenkki ilman satulaa ja pesun kutta ruohoa niittaamaan.
Maanantaina taassen väännettiin koulua kentällä reilu puolisen tuntia ja vähän laukkaspurtteja tehtiin pitkillä sivuilla. Lopuksi vielä eteen alas ravit jotka mentiin loppuajasta nenä pitkin maata melkein.

Tiistaina meillä sitten oli taas estetunti Tuusulassa. Aamulla otin aurinkoa terasilla ja sitten kun isi tuli niin lähdimme hakemaan ponia koppiin ja matkaan. Nälkä yllätti minut matkalla joten koukkasimme Hyrylän mäkin kautta. Kun päästiin paikalle niin oltiinkin vähän liian ajoissa joten siinä sitten annoin pojun syödä ja ihmetellä elämää. Kunnes vihdoin jaksoin heittää kamat niskaan ja käppäillä noin 45 minuuttia pitkin pihaa kattella valmennusta joka oli kentällä.
Pääsin vihdoin kentälle, ravailin siinä ja tein paljon kahdeksikkoja. Pidätteitä koko ajan ettei W juokse alta pois.
Pikkuiset välikäynnit ja laukassa samaa juttua, pidätteitä ja ympyröitä.
maanantain tuuppaus hetki

Aloitimme puomityöskentelyllä. Kaikki harjoitukset piti tulla videokameralle mutta kuvaaja möhli kaiken joten ei ole materiaalia.

Kuitenkin Tulimme laukassa kohti kahta puomia ja niiden väliin tuli lyhyt 2 askelta ja sitten jatkoimme vasemmalle, teimme ison voltin ja tulimme kohti puomia joka oli kahden puomin "välissä" ja heti sen jälkeen käyntiin.

Josta oikea laukka ja puomit ja oikealle ja voltti ja puomi ja käyntiin. Tätä siis jatkoimme peräjälkeen pari kertaan.
Tulimme sitten kapeaa pystyä josta oli 4-5 askelta vesimatolle. Otimme mukaan myös pystyn jota tulimme välissä ja ennen ja jälkeen.
Lopuksi tulimme ratana kaikkia esteitä mitä kentältä löytyi ja ihan viimeiseksi jäimme harjoittelemaan kolmoissarjaa. Välit olivat pysty - 1 askel - okseri/pysty - 1 askel - okseri. Harjoittelimme tätä ja koko tunnin ajan minun piti kiinnittää huomiota vasempaan nilkkaani että laitan painoa sinne ja kantapää pysyy alhaalla. Nuo nilkat nyt kun ovat iso ongelmani.

Keskiviikkona sitten juoksutin rennosti, poju haki paljon alas ja hölkytteli. Oli aluksi melko jumissa takaa mutta rentoutui ja pienten laukkapyrähdysten jälkeen ravikin jo oli todella lennokas.

Tänään menimme pelloille baanaamaan. Laitoin gramaanit ihan vain sen vuoksi että kun menemme päästelemään niin saan sen ennen ojia kiinni. Parit ilopukit sieltä tuli ja kovaa mentiin. Lopuksi vielä eteen alas ravit maneesissa ja paljon ruohoa karsinaan.

Lisäilen kun tulen töistä niin kuvia ja vielä jotain. Kiirekiire. :)

4 kommenttia:

  1. kiva kuva, mutta miksi koulutuuppari vääntää estejalustimilla;)
    -Leena

    VastaaPoista
  2. Haastoin sut :)
    http://ainojamaxi.blogspot.com/2012/05/kysymyshaaste.html

    VastaaPoista