lauantai 19. toukokuuta 2012

Turun Malja 2012

Lähdettiin perjantaina aaaaaaaaaikasin aamulla tallille ja pakattiin heppa traikkuun ja ajettiin Turkuun. Matkaan meni aikaa kolmisen tuntia ja minä vietin matkan unten mailla.
Olimme Turun Artukaisissa noin puoli yhdentoista aikoihin kun 120cm rata alkoi 11 jälkee.
Meille oli varattu yksityistallista karsina joten meidän ei tarvinnut majoittaa heppaa bajamajakarsinaan.

Kävelin radan ja hyppäsin sitten heposen selkään. Verryttelin huolella ja jäin jännittämään sitä kun viimeinen verkkahyppy oli okserille ja se tippui. Jätin kuitenkin siihen sillä hyppy oli hyvä mutta puomi tuli kuitenkin alas. Menin radalle ja no loput voitte katsoa videolta.
Pieni huomautus vain, heti radan alussa eli ykkösesteen jälkeen unohdin täysin missä kakkoseste sijaitsee. Ratsastelin hieman hitaammassa temmossa ja etsin katseellani estettä, onneksi sitten satuimme juuri laukkaamaan oikeaaseen suuntaan ja jatkoimme vähän paremmassa temmossa kakkosesteelle.
Puhdas rata ja sillä hetkellä 8.sijalle lopuksi olimme sitten sijalla 17. ja ruusuke kotiin.

Poni karsinaan ja tavarat kaappiin. Päiväruuat ja sitten hotelliin. Menimme pariksi tunniksi Hotellimme Caribian kylpylään. Siellä rentouduimme ja menin sitten takaisin tallille. Ratsastin Wtä eteen alas, kevyesti, rauhallisessa temmossa ja melko pitkällä ohjalla. Ensin oli noin vartin alkuköynnit missä taivutttelin ja tein paljon väistöjä, siirryin raviin jossa tein paljon ympyröitä ja kahdeksikkoa. Lopuksi vielä muutama kierros laukkaa kevyessä istunnassa molempiin suuntiin ja loppukäynnit.

Iltaruuat ja poni oli valmis yöpuulle.
Aamulla talli sitten ruokki Wn joten sain rauhassa syödä aamiaisen ja nukkua. Menin tallille niin pistin Wn kuntoon ja menin alkuverkkaamaan sillä olin jo 9. lähtijä ja siitä oli jäänyt välistä muutama. Otin paljon taivuttelua joka askellajissa ja siten rataan tutustuminen. Sen jälkeen hypyt ja olimme valmiit. Radan näette myöskin videolta.
Rata oli erittäin hyvä ja W kuunteli hyvin, sitten 5 esteellä sarjan b-osalla itse lähdin varmistelemaan seuraavaa käännöstä liikaa ja kuten videosta huomaa ohjaan liikaa vasemmalla kädellä ja esteen päällä tiesin jo että puomi putoaa. Loppurata sujui hyvin ja käännökset olivat hyvät myöskin.

Molempien ratojen aikana minulla oli raippa mukana, mikä on jo huima askel Wltä sillä aikaisemmin olen vain sileällä pystynyt jotenkin pitämään mukana mutta nyt otin raipan radalle ja verkkaan sillä viime kisojen kielto alkoi itseäni häritsemään joten se oli mukana. Luulin että W alkaisi sähläämään sen takia mutta ei ollut moksiskaan. Tarttuipa kisoista mukaan sitten uusi esteraippa mikä on todella tyylikäs. Siinä on muutama hassu BLINGBLING timantti kahvan alaosassa. Sieltä tarttui myös uusi takki joka oli yli 60% alennuksessa ja HV POLON laukku. Kuvat voin näistä ottaa huomiseksi.

Mukava ja kiva reissu oli. Nyt ei vähään aikaan ole kisoja, saa nähdä kisaammeko tänä vuonna enää Junnucuppia vai pysymmekö vain kansallisessa 120cm luokissa.

Tällä hetkellä meillä on pisteitä kasassa 4, mikä ei oikein riitä mihinkään ja kun cupin osakilpailut ovat milloin missäkin ja muita meille hypättäviä luokkia ei ole useimmissa näissä samoissa kisoissa niin taitaa jäädä väliin.

Täytyy puhua vielä Tepon kanssa mitä mieltä. Huomenna maastoillaan tai jotain muuta mukavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti