lauantai 12. toukokuuta 2012

shoppailin

Lähin todella aikaisin kotoa hakemaan Nelliä. Seikkailin keskustassa hetken kunnes löysin perille ja sitten ajoimme middle of nowhere, siellä oli B vertigon varusteita ns. myynnissä. Se oli siis Nellin tuttu joka maahantoi niitä ja ne oli puoleen hintaan, ahh taivas!

Mukaani tarttuivat tälläiset tuotteet; 
iiiihana huppari johon rakastuin jo kun selailin Horzen sivuja 

sitten mukaan tarttui uusi kisapaita, otin tämän värisen että olis vähän muutakin väriä kuin valkoista välillä :) siinä on tuossa kaulassa strassiviivoja ja se on todella ihana BLINGBLING
sitten vielä tuollainen aivan täydellinen neule joka on kiva muuten vain vaikka pitää

Kun olimme tarpeeksi shoppailleet niin lähdimme kohti tallia. Kävin kaikki askellajit läpi noin vartissa ja lähdimme sitten Nellin kanssa maastoon. Kun kävelin alkukäyntejä niin W tuntui hieman tahmealta ja väsyneeltä. Yritin sitten ravissa taivutella ja antaa Wallun olla matalassa muodossa ja ravi ei ollut hirveän nopea tempoista eli suht rauhallisesti mentiin. Molempiin suuntiin avoa ja sitten kevyessä istunnassa laukkaa molempiin suuntiin ja sitten vielä pitkillä sivuilla laukkaspurtit.

Maastossa menimme Nellin jonkun ihmelenkin. Ei ollut aikaisemmin uskaltanut mennä yksin sinne mettään ni mentiin nytten mutta ei siitä tullut mitään kun siellä oli hirveitä lammikoita ja kuusia edessä. Takaisin päin kun lähdimme niin W sai jostai hirveän energiapiikin ja oli höyry päällä koko loppumatkan. Laukkasimme jopa yhden mutavellikohdan lävitse tai no laukkasimme ja laukkasimme, hyppelehdimme laukan sekoituksena. 
teneriffalla kaksi söpöä shettistä

Autoilijoita tuli taas vastaan ja Nelli pääsi menomatkalla ärähtämään golffareillekkin vaikka he eivät huomanneet meitä ja säikähtivät kun pikkutytön suusta tuli melkoista tekstiä.

Muistan vieläkin kun eräs auto ajoi ohitsemme, ensin kovaa vauhtia ja kun huomasi meidät niin hidasti ja ajoi todella hitaasti ohitse ja sitten pelkääjän paikalla ollut nuori jätkä vilkutti todella suurieleisesti ja iloisesti.

Tuli loppumatkan naurut siinä sitten.

Tallilla putsasin sitten meidän varusteet, ne kun olivat mudan peitossa ja heitin autoon ne huomista varten. Aamulla kun pitää olla todella aikaisin jo tallilla, ennen kuutta ja sitten nokka kohti lahtea. Kerron sitten huomenna lisää kisoista. 
Nyt nukkumaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti