keskiviikko 30. toukokuuta 2012

MRJS

Morjensss... ttataaa oon koko viikon kuunnellu kaikkia kesäbiisejä ja ihdeoinkin alkaa tuntua siltä että kesä on...

... varsinkin kun eilen oltiin maastossa kävelemässä illalla noin puoli yhdeksän aikoihin ja aurinko lämmitti todellä kivasti ja paistoi niin että aurinkolasit olis pitäny kaivaa simmuille.

Käveltiin tosiaan pelloilla ja poluilla eilen ja sitten ruohopellolla päästeltiin vähän menemään ja sitten takaisin talliin.

Tänään oli sitten vuorostaan koulutuuppaus päivä. Tein aluksi todella paljon väistöjä joka suuntaan ja pohkeenväistöjä ja avoa.
Jonka jälkeen otin laukkaa, kevyessä istunnassa laukkailtiin ympäri kenttää ja availtiin vähän lihaksia. Pienet kävelyt ja jatkettiin sitten ravissa.

Ravissa otin noin lähes joka toisen askeleella pidätteet kunnolla läpi ja nopeasti poju tuli edestä kevyeksi ja alkoi kantaa itseään todella hyvin, kuitenkin niin että tuntuma säilyi edestä.

Ravissa otimme myös väistöjä ja W oli yllättävän kevyt edestä ja herkkä pohkeelle. Näin ollen harjoitukset sujuivat erittäin hyvin. Jälleen pienet kävelyt ja sitten laukanvuoro. Laukassa teimme aivan samoja asioita kuin käynnissä ja ravissa.
Väistöjä koko kentän matkalta ja pitkillä sivuilla laukka-avoa, joka on todella rankkaa ponsulle.

Lopuksi vielä loppukäynnit pellolla jossa lätkittiin hyttysiä kilpaa. 

                                      laalaaalaa lomalla viimeinkin ja shillee ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti