sunnuntai 6. toukokuuta 2012

kilpailupäivä i laakso

Tänään mentiin siis kansallisiin laakson suuntaan Tuurin järjestämiin kisoihin.
Luokkina oli 110cm ja 120cm.

Radat näätte videoista ja olin ihan tyytyväinen ratoihin vaikka puomeja tulikin muutama alas yhteensä.

Mutta kun miettii että ensimmäiset kisat ulkona puoleentoistavuoteen Wllä ja sillä en ole hypännyt ulkona ollenkaan tässä yli puoleen vuoteen joten ihan kivasti.

Toiseksi vielä ratsastustani rajoitti tämä raivostutta flunssa/sairaus mikälie jonka takia keskittyminen ei ollut ihan 100%. Molempien ratojen puolen välin jälkeen alkoi flunssa ja astma tehdä yhteistyötä ja niinpä mulle iski molempien ratojen lopussa astmakohtaus. Joten kiire tuli pois radoilta ja äkkiä astmapiippu kätösiin.

Nyt on pakko parantua ensi viikonlopun lahden kisoihin koska kipeenä ei ole yhtään kiva rattastella eikä myöskään kisata.

Päivä oli nätti ja W oli sûper, välillä pitää mennä vähän huonomminkin kun nyt kaksi viimestä kertaa on tullut ypäjältä ruusuketta mukaan niin nyt sitten kävi näin mutta itse olen todella tyytyväinen polleen ja ratoihin.

yksi pudotus ja ei edes kolahtanut, monet sanoivat että häntä olisi pudottanut mutta kyllä on saanut aikalailla häntä osua että puomi putosi, noh häntä saa siis lyhentyä :DD

120cm rata oli aika hauska tapaus. Meni hyvin ja sitten vain putosi sama este kuin kympissä ja sitten sarjan viimeinen osa putosi kun jäin a:n jälkeen hieman "kaulan päälle" joten b osaan ei saatu jalkoi tarpeeks ylös ja  kun sähelsin siellä taas, sarjalle tuli huono tie ja loppuosa menikin sitten omaa tasapainoa hakiessa. Tai niin en osaa selittää mutta katsokaa ihmeessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti