tiistai 26. huhtikuuta 2011

aurinko paistaa

Tänään oli aikainen herätys, tai no ei ollut mutta heräsinpähän vain melko aikaisin. Lähdin heti aamupalani syötyä tallille ja ukkelin kanssa pihalle. Siinä sitten harjailin ja kiillottelin ukkelia.
Häntä kiilsi niin että jouduin käyttämään aurinkolaseja mutta ei se mitään, senpä takia ostinkin Kyprokselta monet. Oisko ollu kahdeksat lasit.

No mutta kuitenkin. Odottelimme siinä poitsun kanssa kengittäjää joskos suostuisi saapumaan paikalle ja lyömään kengän takajalkaan kiinni. Onneksi herra kengittäjä saapuikin pian ja pääsimme maastokävelylle.
Sitä ennen tietenkin kävimme maneesissa vähän koulua vääntämässä.Menimme ravia ja käyntiä, väistöjä ja paljon, siis oikeasti todella paljon taivuteluja ja sitten tosiaan maastoon.

Olin mennyt ilman satulaa ja täten oli tullut hieman kostea olotila. Jo hevosenkin lämmönjohtavuuden ansiosta. Talvella oli ihan kiva kun hevonenkin lämmitti mutta not kesällä. 
 
Sitten heppa pihalle ja kotiin pesemään traileria. Siinä oli melkoinen urakka. Mutta urheasti suoriuduin siitä erään pienen mutakasan avulla.
Joka myös auttoi minua kantamaan Wallun kuljetussuojat kun ei kaikki mahtunut käsiin ja sitten seurasi koko ajan kun kävin hakemassa myös loimet autotalliin.

Sain myös pestä tämän pienen vintiön kun hän ajatteli käydä vähän uimassa tuossa meidön pihan purossa. Perskele. 
Huomenna sitten pitkästä aikaa kouluun, plääh.
Loppuun vähän päivän kuvauksia.



 Kesän kulkupelini <3
 Ajattelin vähän piristää kännykkäni ulkonäköä :) ja myös järjestelmäkamerani.
Zigen häntä pesulla :))) Siinä käytettiin mun kahta shampoota ja johan alko kiiltää.. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti