tiistai 12. huhtikuuta 2011

päivä tallilla

Tänään vietin lähes koko päivän tallilla. Menin sinne suoraan koulusta, siinä yhdentoista aikaan. Aurinko paistoi ja oli toodella lämmin. Ensiksi ratsastin pikkuponi Tamaran. Meni aika muksusti, vähän kankea oikealta mutta taivuteltiin kunnolla.
Menin sitten pesemään saappaita ja otin samalla aurinkoa pihalla. Oli todella lämmin. Auteltiin siinä sitten Erikan (erikan blogi) kanssa pihatöissä. Siivottiin lantalaa tai no tasattiin semmosta judelia..

Nelli pyys mua sitten ratsastamaan Zigellä, ja voi kun Zigge oli ihana. Se oli tosi muksupuksu ja meni ihan kivasti. En kauheasti uskaltanut ratsastaa ohjalla joten pohkeella vain. Niinhän se yleensä meneekin.

Sitten lopuksi oli oma kouluvalmennus. Päästiin käveleen ja sitten Jenna käski ottaa ravia. Tsädäm eipä menty kauaa sillä poju alkoi ontua. Perskele. Katottiin sitten jalka läpikotaisin eikä löytynyt mitään. No ei sitten tehtykkään mitään, vähän kävelyä ja thats it. Eilen oli vielä ihan normaali.

Noh, seiskalta piti sitten pitää Danskulle valmennus. Sujui hyyyyvin.
Päivän saldo; 9 tuntia tallilla. Onneksi oli ruokaa tallilla ja aurinko paistoi niin ihan hyvillä mielin siellä sitten vietin aikaa.
Huomenna piti olla estevalkku, jouduttiin perumaan. Saas nyt nähä miten noitten kisojen kanssa sitten tekee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti